Vierailija

Isoveli on Väinämö.

Kommentteja?

Sivut

Kommentit (71)

Suometar ihan kiva, vaikka ajattelisinkin, että joku lempinimi siitä vääntyy. Sellaisia harvinaisia nimiä löytyy myös väestörekisteristä kuin Kuutar, Ainotar ja Ajatar.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaihda edes Kanteletar vaikka sitten Aallottareksi. Tai vaikka Jennica-Jasmiseksi! (Enpä olisi koskaan voinut kuvitella kirjoittavani tätä)


olin just ehdottamassa että ottakaa vanamo ja vellamo ja tar-nimet 2. nimiksi.väinämö vellamo ja vanamo kuulostaa tosi kauniille katraalle. onnea.meillä väinämö on maha-asukin kolmas nimi, jos poika. isäni on väinö eli ei siis sauli niinistön mukaan :)

Itselläni on yhdysnimi tyyliin Anna-Kaisa, ja aina on Anna-Kaisaksi kutsuttu. Lapseni ovat tyyliä Sebastian ja Saara-Sofia, heitäkin kutsutaan oikeilla nimillä, eikä ne ole ollenkaan liian pitkiä.

Ilmeisesti suurin osa vanhemmista on sitten tosi laiskoja, kun katsoo lasten suosikkinimiä: Eetu, Aino, Juho, Ella, Sara, Niko, Neea, Joni. Tylsääkin tylsempää! Ja sitten keksitään joku etunimeä pidempi lempinimi lapselle: Emppu, Aikku, Juhis, Eltsu, Sarppa, Niksu, Nepsu, Jonsku.

Tuo on just sitä nössöilyä: ei uskalleta antaa erikoista nimeä, ettei lapsi vaan erotu massasta, vaikka nimen tarkoitus juuri olisi erottaa lapsi siitä massasta!

Mulla on uniikkinimi, ei ole koskaan kiusattu. Sun tavallisen nimen omaavia lapsiasi voidaan kiusata vaikka siksi, että ne on lihavia, silmälasipäisiä, niillä on liian rumat vaatteet tai liian hienot vaatteet. Tai sitten siksi, että niiden iskä ajaa Skodaa. Aina kiusaaja keinon keksii, mutta jos lapsella on hyvä itsetunto niin pikku haukku ei haavaa tee, eikä sellaista lasta kukaan viitsi kovin kauaa kiusata, kun ei saa vastakaikua.

Vierailija:

Lainaus:


Pitääkö lapselle ehdoin tahdoin laittaa nimi, josta takuuvarmasti tullaan kiusaamaan. Voitte varata ajan psykiatrille saman tien!
Vanamo Reeta Suometar & Vellamo Meeri Aallotar.

Luovuimme Kantelettaresta, koska se sai niin negatiivisia kommentteja, ja koska se olisi ainut laatuaan. Pidämme harvinaisista nimistä, mikä varmaan kaikille kävi jo selväksi ;) vaan uniikkinimeä emme sentään halua.

Jos saamme pojan ja tytön, nimeksi on tulossa Vihtori Oiva Olavi(toinen suosikki on Hannes, mutta koska esikoisella ja toisella kaksosella on v-nimi, on kolmannella lapsellakin mielestämme oltava, lisäksi 3-tavuiset nimet miellyttävät meitä).

Kiitän kommenteistanne, joka ikisestä. Lapset syntyvät mitä todennäköisimmin 2.5. eli ei mene kauaakaan ennen kun nimille tulee käyttöä!

ap

Vierailija:

Lainaus:


Mutta on kyllä vääryys pientä lasta kohtaan laittaa sille nimeksi Kanteletar ja Suometarkin on siinä ja siinä. Muuttakoon sitten aikuisena itse, jos moisen nimihirviön haluaa itselleen.


Sitäpaitsi kaikilla tuntemillani Nikoilla ja Neeoillakin on lempinimi.

ap

Vierailija:

Lainaus:


ei kukaan jaksa tuollaisia nimiä sanoa kokonaan. Mutta miten ois Kantsu, Kanttu, Sunttu Sumppu...
Eräs tuttuni kertoi, miten olisi halunnut pojastaan Alpon tai Ilpon, mutta ympäristön kommenttien vuoksi päätyikin sitten ylitavalliseen Eetuun.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat