Vierailija

Saako kauppa myydä sellaista tuotetta jossa viimeinen myyntipäivä on jo mennyt? Mihin voin valittaa asiasta (muualle kuin kauppaan, eivät eväänsä liikauta)? Kauppa myy päivän vanhoja jogurtteja, maitoa yms 50% alennuksella, onko tämä sallittua?

Kommentit (3)

Huomautin asiasta. Seuraavan kerran (käyn tuossa kaupassa harvoin) siellä asioidessani vanhentuneet ruokapurkit olivat edelleen myynnissä, tosin ne oli nostettu siististi hyllyä ylemmäksi, ilman mitään merkintää vanhentumisesta.Toinen paikkakuntamme kauppa myy myös vanhentunutta vauvan purkkiruokaa, laittavat hintalapun kannen päiväyksen päälle ja sitten ihmettelevät, kun sanon, että vanhentuneita myytte.

Mainitsin asiasta henkilökunnalle ja sain kiukkuisen vastauksen " se on parasta ennen päivä eikä viimeinen myyntipäivä!" . Totesin itse että " vai niin..." ja laitoin suklaan pois. En ostanut siitä puljusta enää myöhemminkään mitään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oli päiväys sitten parasta ennen tai viimeinen käytöpäivä sen jälkeen tuotetta ei saa myydä! Ei normaalihinnalla tai alennuksella!Tee valitus kuntasi terveystarkastajalle!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat