Vierailija

Onko sellainen yleistäkin ja mien niin voi käydä? Ainakaan äidinkielessä ei varmaan kukaan voi tulla hylätyksi.

Kommentit (13)

aiheena oli " Maailman vanhin ammatti" , nuori kokematon maalaistyttö kirjoitti sairaanhoitajista. Siihen sitten vielä virheet päälle niin ei siitä voi pisteitä herua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei se kirjoitusten arvosana ole kiinni opettajan antamista säälipisteistä. Arvosana ja lopullinen pisteytys tehdään ylioppilaslautakunnassa.

Lyhyen matematiikan voi vaihtaa reaaliin tai ylimääräiseen kieleen.Luokallani pari oppilasta pomppasi laajasta matematiikasta, mutta toisella kielten (engl. ja ruotsi) ja toisella reaalin pisteet kompensoivat laajan matikan imbrobaturin.

lisäpisteitä. No, petrasin syksyyn ja sain hyvän arvosanan ja nykyään olen hyvässä työssä yliopiston käyneenä. Mutta silloin ei todellakaan naurattanut se piste :(

Ja tunnustan että ihan lukemattomuutta!!! Laiskuuttani!Harmitti vaan sitten niin vietävästi, etten ollut valinnut matematiikan ja reaalin pakollisuuden väliltä matematiikkaa pakolliseksi, vaan juuri sen reaalin.Tästä on nyt jo vuosia, ja uusinnoissa korotin kaikkia arvosanojani ja sain lakin!

ei päässyt äidinkielestä eikä reaalista 1. kerralla läpi, ja hän on siis täysin suomalainen. Ilmeisesti oli niin paljon kirjoitusvirheitä. Toisella kerralla pääsi läpi ja taisi saada A:n molemmista :)

Jouduin valitsemaan aiheen Rukous on osa elämääni vaikka en ole edes uskovainen. Silloin menee helposti pieleen. Mä tosin onnistuin valehtelemaan niin että läpi meni

olinkin sinne yhteydessä, jotta olisin saanut sen tarvittavan pisteen. Olisin tarvinnut opettajani puoltolauseen (rehtorikin häneltä pyysi), jota hän ei HALUNNUT antaa, joten siitä pisteestä se jäi kiinni. Yleensä esim. kielten aineissa voi pelata jopa viidellätoista (15) pisteellä ja arvosana ei muutu, joten jos hän olisi halunnut silloin minun läpäisevän, niin hän olisi sen varmasti tehnyt.

olitko 3 kuitenkin opetellut ja suorittanut enkun kurssit? Onko sinulla huono kielipää?

Onneksi kuitenkin on mahdollsita uusia!Vaikea uskoa että kukaan suomalainen äidinkielessä olisi mokannut niin pahsti että hylky tulee. Johan kaikki lukion aineet vaativat sen verran tajua että osaa kirjoittaa normaalisti. Vai?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat