Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (7)

viitsii nähdä sen vaivan, että ymmärtää lasta ja hänen tapansa kommunikoida, viitsii selittää as-lapselle faktoja, viitsii ansaita auktoriteettinsa.Edellliset eivät olleet, heitä ei vain kiinnostanut.

- ei laita koskaan kotiin viestejä

- antaa aina viikonlopuiksi läksyä (2lk.)

- tyly

- nipottajaOnneksi tyttärelläni vaihtuu opettaja ensi syksynä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Koska on tehnyt työtä pitkään (30 vuotta) pystyy paneutumaan oppilaisiin ja heidän ongelmiinsa paremmin kuin tuore ope jolla aika menee itse opetussuunnitelmaan yms.

On aktiivisesti yhteydessä vanhempiin, myös positiivisissa asioissa ja ihan vaan kertoakseen, että kaikki on mennyt hyvin.

Pitää kuria luokassa ja opettaa oikeasti käytöstapoja!Sääli, että ope vaihtuu nyt keväällä =(

Jaksaa ottaa lapset yksilöinä huomioon, eikä vain lokeroi johonkin valmiiseen lokeroon ja kohtele sen mukaan. Pitää hyvin kuria luokassa ja puuttuu tiukasti ei toivottuun käytökseen. Ja silti suhtautuu niin, että ei tosiaan leimaa niitä hankaliakaan lapsia.

Opettaja teki heti koulun alettua selväksi pitävänsä luokassa tarkat rajat ja panostavansa oppimisrauhaan. Hänelle on myös helppo soittaa tai viesteillä lasta koskevissa asioissa ja hän ottaa ne aina vastaan. Ei silti ole mikään tiukkis, mutta vasta kun oppilaat osaavat käyttäytyä, palkitsee jollain kivalla jutulla.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat