Vierailija

Mitä olisi hyvä valmistaa hirven eri osista? Pakastimesta löytyy mm niskaa. Mitä tekisin siitä? Auttakaa tumpeloa.

Kommentit (4)

Esi kokkisivuilta löytyy marinadien ohje, laita lihakokkare jäisenä marinadiin ja anna sulaa jääkaapissa. Paloittele sulanut ja maustunut liha ja pistä juureksia, yrttejä, paketillinen pilkottua pekonia ja mausteita maun mukaan ja vähän punkkua + vettä ja eiku uuniin. Tulee hurrrjan hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

fileestä taasen esim pihvejä tai kypsentää kokonaisena, me ollaan tehty jauhelihaksi kaikki " huonot" osat ja joskus on ollut sitä paistijauhelihaakin :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat