Vierailija

e rahat menee oikeen? Luulis että jos maalla menee hyvin, se näkyis kaikkien elämässä. Miksi ei näy?

Kommentit (18)

ja luomaan kaikille asukkaille hyvät elinolosuhteet.Kyllä Suomi pärjää hyvin monessakin suhteessa, ajatellaan vain esim. koulutuksen tasoa ja miten pieniä kuluja se vanhemmille aiheuttaa (vrt. vaikkapa Iso-Britanniaan), terveydenhuoltoa (joku jo mainitsikin USA:n järjestelmän), työttömyysturvaa, jne.Suomi ei ole mikään paratiisi ja muuallakin maailmassa osataan asiat järjestää, jopa paremmin kuin täällä, mutta kyllä tämä aikamoinen lintukoto silti on.

n uskoin siihen että on lottovoitto syntyä Suomeen ja sitten lehdessä luki että terveydenhuolto on Portugalin tasolla. Ja Suomen koulutus on korkeatasoista, joo Helsingin yliopisto sadan parhaan joukossa maailmassa. AUTS

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Ainakaan kuntatasolla Suomella ei mene mitenkään hyvin. Esimerkiksi koulujen lakkauttaminen ja luokkakokojen kasvattaminen on hyvä käytännön esimerkki tästä.Nettotulot reilu 2000¿/kk eli palstan mukaan olemme köyhiä. Mistään emme ole jääneet paitsi, säästämme rahaa jotta saamme haluamamme. Syömme hyvin ja olemme erittäin onnellisia!Lääkäriinkin aina päästy jos tarvetta ollut.Eli me voimme mainiosti!

Se on ilmaista meille. Yliopistot, korkeakoulut.. Ei ole järkyttäviä lukukausimaksuja! Lukito! Ilmaisia! Ne menee veroissa, mutta silti se on niin loistava juttu ettei tosikaan! Terveydenhuolto! Ei tarvitse hankkia kallista vakuutusta joka kattaisi sairaus kulut vaikka esim. jenkeissä! Yksi 30 min käynti selän takia voi maksaa 11000 dollaria! Mutta parempi olla silloin vakuutus, vakuutusyhtiöillä on varaa maksaa!

Ja saamme yhteiskunnalta tukia jos on tytön, elämä heittelee muuten vain. Sossu korvaa sairauskulut, kela korvaa.. Miettikää, ei terrorismia, turvallista elää ja olla. Miettikää hyvät ihmiset!

päivähoito on olemassa leviin resursseihin (maan vauraus) nähden hoidettu ala-arvoisesti.

Tedän, että on paljon perheitä, joilla ei mene hyvin, ei tarvitse olla einstein huomatakseen sen. Ja jos likkuu vain ns. paremmissa piireissä voi yhteiskunnan epäkohdilta jopa onnistua sulkemaan silmänsä.

3

Mutta älkää verratko maata keskieuroopan maihin. Niillä on aina mennyt paremmin, ainakin jos ihmisten päällepäin näkyvään elintasoon vertaa..Ja koulut ja terveydenhuolto ei nyt ole ihan sitä huippuluokkaa täälläkään. Mutta toisaalta muihin maihin verrattuna; hyvinhän Suomessa päivähoito on hoidettu.

Nykyään lähes kaikilla tuntuu jo vähän päälle parikymppisenä olevan oma asunto.

Täytyy sanoa etten ketään todella köyhää tunne. Nykyään vaan pitäisi saada niin paljon.

Minäkin olen ollut 5 vuotta lasten kanssa kotona. Miehellä normaali palkka ja hyvin pärjätään. Talokin ostettiin pari vuotta sitten. Moni ystävä ihmettelee että miten pärjätään. Mutta en käsitä että miten voitais olla pärjäämättä.

Kansainvälisesti meillä on vieläkin kyllä hyvin pienet tuloerot, eivätkä meidän rikkaat ole kovin rikkaita.Itse uskon, että asiat näyttävät menevän huonommin siksi, että tiedonvälitys on kasvanut räjähdysmäisesti. Siis niitä epäkohtia (" sirkeliin kompastuneita orpoja" ) tuodaan esille ihan eri tavalla kuin aikaisemmin. Ja ihmiset odottavat elämältä ja yhteiskunnalta enemmän, ennen ehkä väliinputoajat sinnittelivät kaikessa hiljaisuudessa.Lähimmäisestä viis, kunhan itse saa mitä haluaa. Tuottamattomat ihmiset (vanhukset, sairaat jne)ovat pelkkä rasite, siispä heidät lakaistaan syrjään. Riippuu paljolti yhteiskunnan todellisista arvoista, mihin sitä rahaa " riittää" ja mihin ei.

Jokaisellä tuttavallani ja läheiselläni menee hyvin, olemmeko harvinaisia? Kummallista.Juu, lapsuuteni oli varsin kamala ja köyhä, silti olin onnellinen.t:2

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat