Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Esikoista odottaessa monet kaverit sanoivat, että imetystyyny on turha kapistus, enkä sellaista hankkinut. Näin jälkikäteen ajatellen luulen, että meidän tississäroikkujan kanssa se kuitenkin olisi ollut fiksu ostos.Nyt odottelen toista pian syntyväksi ja ajattelin hankkia imetystyynyn, vaan en osaa yhtään ajatella, että millainen olisi hyvä/huono.Kaikki kehut tai haukut otetaan ilolla vastaan :DKommentit (2)


Mulla on Mollavauva -merkkinen imetystyyny, jonka ostin Kätilöopiston sairaalasta (myytiin osastolla), hintaa oli muistaakseni 35 ¿. Erityisen hyvä oli varsinkin aluksi, kun poika roikkui tissillä melkein tunnin kerrallaan. Ko. tyynyssä täytteen määrän voi säätää itselle ja vauvalle sopivaksi ja tyynyn saa kiinnitettyä remmillä oman selän taakse -> pysyy timmisti paikoillaan eikä vauva " valu" tyynyn ja rinnan väliin.[quote]

Kesis

Kaksosten kanssa käytin tuota Mollavauvan tyynyä. Hyvää siinä oli edullinen hinta ja tuo edellisen mainitsema remmi. Huonoa se, että minusta ainakin täyte oli jotenkin hiostava - tai sitten hikoilin muuten vaan:)Pikkukolmosta odottaessa hommasin ison (siis kaksosten mallin) Olo-ilon. Miinusta kalleus (n. 80 e), mutta on ollut joka euron arvoinen. Käytin jo odotusaikana ison mahan kanssa nukkuessa (eikä ollut yhtään kuuma) ja nyt toimii joka paikassa: saa loistava tuen selälle niin sohvalla kuin sängyssä istuessa, kun yöllä pidän pystyssä välillä huonosti selällään viihtyvää vauvaa ja myös makuulla imettäessä (pidän tyynyä jalkojen välissä ja toista u-sakaraa oman selän takana ja toista vauvan takana). Tästä en luovu varmaan ikinä, imetyksen jälkeen pidän luku/surffaustyynynä, sillä kirja/tietokone sopivat tyynylle yhtä hyvin kuin vauva:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat