Seuraa 

Kuukauden ikäisellä vauvallamme on sammasta suussa. Neuvolassa neuvottiin antamaan sitruunamehua ja olenkin nyt antanut pari päivää sitruunamehua lusikalla pieniä määriä muutamia kertoja päivässä. Lisäksi olen sivellyt sitruunamehua myös nänneihini. Sammas ei ole ainakaan vielä hävinnyt. Mitä kokemuksia teillä on sammaksen hoidosta? Kauanko paranaminen kestää ja miten kannattaisi hoitaa?

Kommentit (4)

saatiin kyllä sitten neuvolasta jotakin geeliä, en nyt muista nimeä, joka auttoi heti. Sitruunaa käskettiin käyttää nänneihin viikon ajan.

Murskaa marjoista mehua ja sitä anna lusikalla ja jos tutti käytössä, niin kasta tutti puolukkaan ja suuhun. Ja tätä pitää tehdä useita kertoja päivässä, joko antaa lusikalla tai tutin avulla.

Meillä käytettiin jossain vaiheessa pojalle sitkeään sammakseen sitä Daktarin- geeliäkin, mutta minäkin sanoisin, että se viimeisenä keinona, jos ei muua auta, on se semmosta tököttiä pienelle vauvalle antaa. :/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mä murskasin puolukoita ja sitä mehua annoin lusikalla suuhun. Liivinsuojia vaihoin tiheään ja nännipihat " luutusin" :)

Aloin jo oleen valmis luovuttamaan, ku viikko oli menny. Reilu viikko niin sammas oli poissa.

sitruunalla ensin ja vihoviimeisenä esm. Daktarin-geelillä tms. On sellaistä myrkkyä. Tarkoitushan ei olis syödä sitä, mutta kaikenhan vauva nielee. Meillä oli esikoisella paha sammas ja aika kauan sitä oli ja hiljoitellen väheni. Puolukkaa lähinnä ja välillä ei mitään, kyllä se hävisi.Nuorempi neuvolan täti heti lykkäs geeli-reseptin ja vauva sai aivan järkyt tuskat siitä mahaansa ja maha oli kauan tosi herkkä. Vanhempi neuvolan täti taas ei pitänyt tilannetta pahana, vaan kehotti kokeilemaan ensin lievempiä keinoja, vaikka kauemmin menis.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat