Seuraa 

Varasimme matkan marraskuulle, meitä on lähdössä 4 aikuista ja 4- ja 6-vuotiaat lapset. Jos lapsenne on ollut Bamse-klubissa, kerrotteko myös siitä. Remontti hotellissa on kuulemma valmis.

Kommentit (2)

Oma hotla oli kauempana. Meidän hotlassa ei ollut lapsille mitään tekemistä ja vain pieni uima-allas, joten vietimme 2 mukavaa pvää tuossa Cristobalissa. Asunnot olivat bungalow-tyyppiset ja oikein viihtyisät. Jokaisella oma pieni piha. Ravintola ja baari löytyivät allasalueelta sekä tenniskenttä, pingispöytä, lastenallas etc. Suosittelen!

Hotelli ja alue olivat todella kivat. Esikoululaisemme liikkui alueella itsekseen, respan kautta pääsi ainoastaan ulos. Allasalueita oli kaksi, ihan kivoja. Huoneisto oli ok, kaapeissa oli kumma haju, käytettiin laatikostoja joita oli paljon. Leikkipaikka ja pallokenttä löytyi alueelta.Lastenkerhoista ei ole kokemusta. Lasten ilta-ohjelmat ihan ok.Edullinen Spar ja Netto kauppa löytyi alueen takaa. Respasta oikealle ja heti hotellin kulmalta oikeallle kujaa ylös n 300-400m.Ravintola palveluista ei kokemusta, käytiin " ulkona" syömässä. Matkakumppanit söivät aamiasta hotelilla ja sanoivat sen olevan ihan hyvä.Rantabulevardille oli 200m. Hotellin sijainti oli hyvä, kaikkialle oli kävelymatka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat