Seuraa 


Eilen isossa automarketissa oli raskaana ollut nainen sellaisen 3-4-vuotiaan pojan kanssa. Pojalla ei mitään kuria. Kaatoi hedelmäsäilykepurkkeja lattialle, juoksi äitiään karkuun ja lällätti, kitisi, kun ei saanut jotain monsteriukkoa, jonka olisi halunnut ja kaikenhuipuksi vielä kysyi kovaan ääneen, miksi yhdellä vanhemmalla rouvalla on kyttyrä selässä, että onko se kameli. Ja äiti vain hyssytteli ja lässytti, että " älä, kulta, nyt viitsi." Ihan uskomatonta toimintaa! Ja niitä kurittomia kakaroita ollaan näköjään tehtailemassa lisää, niin oli äidillä maha paksuna.

Näkiköhän kukaan muu av:lainen meitä? Ei ole taas hetkeen hävettänyt yhtä paljon... Enkä taida pojua ihan hetkeen ottaa uudestaan kauppaan mukaan. Luojan kiitos kysyi siitä kyttyrästä ruotsiksi, joten tämä rouva ei ehkä ymmärtänyt. Ainakaan ei näyttänyt ymmärtäneen. Mutta tosiaan, ensin piti kiskaista säilykepinosta alimmainen hyllystä, jolloin kaikki ne viisi yläpuolella ollutta vierivät pitkin lattioita. Niitä kerätessäni pinkaisi penikka sitten karkuun ja sain kiinni vasta leluosastolla, jossa alkoi vinkuna lelun perään. Lopulta ei ollut muuta tehtävissä, kuin poistua kaupasta pikaisesti poikaa hupusta taluttaen ja uhkauksia sähisten. Ja silti vielä ehti siinä kaupan eteisessä kovaan ääneen kysyä siitä rouvan selästä.Käykö teille muille ikinä näin? Vai meille vain?

Kommentit (5)

On se kumma kun ne lapset on välillä ihan enkeleitä ja sitten toisinaan niitä pikkupiruja... Mutta joo kolmen viikarin äitinä, ei tuommoiset tilanteet enää hirveesti hätkäytä;) (enpä vaan nykyään mielellään mene kolmen lapsen kanssa kauppaan, mutta toisinaan he kyllättää sillä enkelikäytöksellä)

Tuolla meidän pojalla tosin multipersoonallisuus voisi ollakin. Välillä on tosiaan noita eilisen kaltaisia päiviä, välillä on aivan enkeli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat