Vierailija

Mistäs luulet, että tuo johtuu?

Kommentit (17)

he arvostavat koulutusta ja kielienosaamista (tietävät että kieliä tarvitaan elämässä) ja ovat myös valmiita panostamaan lapsensa koulunkäyntiin enemmän (esim pidemmän koulumatkan muodossa ja auttamalla enemmän läksyissä).Kielikylpyluokalle laitetaan sellaisten vanhempien lapset, jotka halutaan " parempiin piireihin" vaikka sitten itse ollaan taavi-tavallisia ja hädintuskin osataan pari sanaa

vierasta kieltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joissakin paikoissa ei kielikylpyoppilaille anneta mitään tukiopetusta. Joissakin paikoissa suuret luokat, joissakin niin pienet, että lopetusuhka jatkuvasti päällä.

Joissakin paikoissa on annettu lupa puhua tunnilla, mutta kielikylpykielellä ja tunnin aiheesta. Höpöttävät kuitenkin suomeksi niitä ja näitä, omia asioitaan. = ?????

hyvä kaikille suomalaisille lapsille? porukka naureskelee suomalaisten huonolle itsetunnolle ja sille kun ei uskalleta puhua vieraita kieliä. ja se ääntäminen. tuossahan olisi ratkaisu siihen. mitä haittaa tuosta olisi kellekkään? kielikylvyt joka kouluun!

Se olisi sitonut lapset tiettyyn kouluun.Mutta ne jotka ovat laittaneet lapsensa näille luokille, ovat kyllä kovasti kehuneet. Sen enempää mulla ei kokemusta tai tietoa asiasta ole.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat