Vierailija

johon on lisätty hormonia aikuisiän liikalihavuuden estämiseksi?

Kommentit (13)

En antaisi minkäänlaista korviketta mielelläni vauvalle, ja olenkin onnistunut imettämään lapsiani vuoden ikään asti, jolloin ollaan siirrytty suoraan lehmänmaitoon.

antamaan, niin antaisin, jos olisi tutkitusti hyötyä sairauden ehkäisyssä.

Aika turhaa minusta täällä julistaa " en ikinä antaisi korviketta" , eiköän se nyt ole selvää että imettävä äiti ei antaisi, huoh.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vastaamaan enemmän äidinmaitoa. Jossain taisi olla juuri tutkimus, että joskus 50-luvulla syntyneistä imetetyt olivat älykkäämpiä ja terveempi kuin pulloruokitut, ja siihen aikaan tarjolla ei varmaan ollut kuin paljasta lehmänmaitoa, jos ei voinut imettää. Nykyisin tuskin on enää eroja, kun korvikkeet ovat kehittyneet. Mutta se kalaöljyn lisääminen vähän epäilyttää, kun kala on kuitenkin niin allergioisoiva aine, että pitääkö sitä nyt ihan pienelle vauvalle vielä antaa.

Onhan nykyisiinkin korvikkeisiin lisätty D-vitamiinia ynnä sun mitä muuta terveellistä.

Ylipainoisuus on kansantauti, joka kuormittaa jo nyt terveydenhoitojärjestelmää ja aiheuttaa valtavasti kuluja.Entä, jos sen ehkäiseminen olisikin näin helppoa? Jos imetät - hyvä niin. Jos jostain syystä et - voisit antaa korvikkeen mukana lapsellesi saman edun, jonka imetetyt saavat luonnostaan.t. ap

niin hankkisit sijaisimettäjän vai? Tai antaisit lapsen nääntyä? Siis totta kai tässä tarkoitetaan tilannetta, että korviketta joka tapauksessa joutuu käyttämään. Haloo!!Minä antaisin ilman muuta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat