Vierailija

Eli mitä kuvauspäivänä on tapana laittaa lapselle päälle? Omassa lapsuudessani 80-luvun alussa jolloin dinosaurukset vielä vaelsivat maan päällä lapsille laitettiin juhlavaatteet. Mutta ei kai nykyään enää? Siistimmät arkivaatteet varmaan?

Kommentit (9)

lasten päiväkotikuvissa osalla on juhlavammat vaatteet, osalla tavalliset. Itse en ole juhlavaatteita kuviin pukenut, mutta olen usein ostanut uudet arkivaatteet ennen kuvausta, eli siistit vaatteet on päällä.

halutessa voi laittaa juhlavammat vaatteet. Meillä päiväkodissa ainakin joillain tytöillä oli mekot, pojilla kauluspaita, päällä hieno liivi ja muutamalla kravatti. Mut monella ihan perus siisti esim. marimekon paita tai joku muu normaali arkipaita..siisteys on tärkein

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Enpä tajunnut noita kenkiä yhtään.. Onko tosiaan yleensä juhlakengät? Näyttääkö tyhmältä jos on vaan tossut? Ne on ihan nätit nahkaiset...

liian juhlavat näyttävät yhtä kornilta kuvassa mitä vanhat rääsytkin.Ja kannattaa välttää liian kuvioutuja vaatteita, mitä hillitymmät sitä paremmilta näyttävät kuvassa. Asiaa voisi ajatella vaikka niin että jos 20 lasta kuvassa on osalla ruudullusta flanellipataa, osalla pilkullisia paitoja ja osalla kunnon neonvärisetti päällä, miten järkyn näköistä se on, vert. 20 lapsen kuvaan joissa lapsilla suht neutraalin väriset vaatteet ilman "räikeitä" kuviointeja.

.meillä ainakin useiimmille vaihdetaan vaatetta ebnnen kuvausta ja kammataan hiuksia kun vanhempi ei halua kuvaan aamupuurioja. moni löap+si tulee pk:hon aikaisin ja syö kuiteskin aamiaisen ene´nen joskus jopa ulkoillaan ennen kuvausta.

Ehkä sieltä siisteimmästä ja uusimmasta päästä, mutta ei mitään juhlamekkoa tai juhlakenkiä. Olen huomannut vaihtelua, toiset pukevat lapsensa juhlallisemmin.

Mitkä tahansa lapselle mukavat ja siistit vaatteet käy. Ei tartte olla mitään juhlavaatteita ellei todella halua. Tossut käy kanssa hyvin, ei tartte olla välttämättä mitään kenkiä.

Suosittelen, että jos kuvaus ei ole heti aamusta tai lapsesi menee hoitoon, heti kun ovet aukeaa, laittamaan ne vaatteet mukaan, mitkä haluat lapsellesi päälle.Suosi kirkkaita värejä, vältä synkkiä värejä (esim. tummansininen, musta) tai hailuja värejä (valkoinen, vaaleankeltainen ym.).

Meillä on ollut aina siistit mekot tytöillä ja juhlakengät jalassa. Tukka nätisti kammattuna ja mekon alla ehkä siisti paitapusero. Myös ristiäislahjaksi saatu kultainen sydän on yleensä tällätty kaulaan :)Pojalla on ollut yleensä kauluspaita ja slipoveri, farkkujen tai joidenkin canvas-tyyppisten housujen kanssa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat