Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (23)

Minulla oli reilu 10 vuotta sitten, useiden kuukausien ajan. Kävin 15 kertaa fysikaalisessa hoidossa, mutta ei tullut apua, vaikka diagnoosi oli siis jännitysniska. Kiropraktikolta lopulta sain avun. Tänä talvena vaiva tuli uudestaan, mutta apu tuli ihan läheltä: mies alkoi urakalla hieroa hartioitani ja jumppasin entistä ahkerammin. Jumppaan niskaa ja hartioita päivittäin ja paljon, mutta se ei riitä pitämään niitä kunnossa.

En halua pelotella, mutta pakko kertoa, kun täällä niin kovasti suoraan pidettiin ap:n aloitusta turhan hysteerisenä itsensätarkkailuna ja oireita varmasti vaarattomina...Kaverillani oli noita samoja oireita. Yhtenä päivänä hänellä oli lisäksi kasvoissa puutumista, mutta ei osannut säikähtää sitäkään (perusterve muuten). Myös päätä oli särkenyt. Illalla kasvojen puutuminen meni jo niin pahaksi, että suu " lörpähti" :( Syyksi paljastui aivoverenkierron häiriö, joka vaatii todella nopeaa hoitoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tietysti varmaan jokaisella on joskus noita, mutta jos on kuukausikaupalla esim. huimausta ja käsien puutumista, niin kyllä siihen on olemassa jokin ihan selkeä syy, muu kuin itsensä tarkkailu.

Mutta ihan ensimmäiseksi tuli kuitenkin mieleen: Puretko hampaitasi yhteen, esim. stressitilanteissa? Jännitätkö leukojasi? Narskutteletko öisin?Ystävääni tutkittin juuri mainitsemiesi kaltaisten oireiden takia yltä ja päältä, tehtiin magneettikuvauksia ja neurologisia tutkimuksia vaikka millä mitalla. Lopulta syyksi paljastui juuri jännittyneet leukalihakset ja hoitokeinoksi " voice massage" -terapia.

Ja siihen liittyvä paha olo tekee olon entistä tukalammaksi. Minusta on törkeää vähätellä toisten tuntemuksia. Toivottavasti 18 ei ole terveysalan ammattilainen.

voi aiheuttaa juuri noita oireita. Asiaan perehtynyt hammaslääkäri osannee auttaa.Toinen, mihin oireet sopivat on migreeni. Migreeni voi olla myös täysin säryttömänä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat