Vierailija

Kommentit (13)

Itse mietin jotakin täyttävää kasvis" huttua" olisikohan kasvislasange sienillä hyvä ja siihen joku raikas salaatti. Lapsille sitten lisäksi omatekoisia lihapullia perunaveneitä. Niiden tekemiseen voisi lapsetkin ottaa mukaan..Ja jälkkäriksi kuohuviiniä ja pommaccia ja mansikkavaahtoa..

Hm, nam..ehkä : )

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mä olisin mielummin ottanut tortilloja tms.Varmaan sitten vappupäivänä syödään jotain, ehkä brunssi kotona. Mitähän siinä voisi olla...? KArjalanpiirakoita, pekonia, munaa, jotain muuta kivaa. Ja ehkäpä sitten illalla niitä tortilloja:-)

ja sen jälkeen lisätään naudan tuoretta (meillä lähikaupassa on ihan vastajauhettua paistin jauhelihaa). Ja sekoitus , pulaat pyöreiksi ja uuniin. Täyttääkin voi esim, fetalla, valkosipulilla, piarjuureeritahnalla, tuorejuustolla, cheddarilla jne.Hyvvää on : )

lisäksi ne perinteiset nakit ja perunasalaatti. Fetajuustosalaattia.

Ehkä jotain muuta vielä. Mitään erikoisempaa ei väsäillä, koska käydään välillä lakituksessa ja vapputorilla.Lasten mentyä nukkumaan on vielä mutusteltavaa: juustotarjotin, mozzarella-tomaattisalaattia + punkkua.Vappupäivänä on perinteinen pitkä aamiainen ja tivolissa käynnin jälkeen syömme kotona kermaista kasviskiusausta, kalkkunaa ja erilaisia lisukkeita.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat