Vierailija

Kommentit (19)

Ollaan helposti selvitetty vanhempainvapaa-aikakin (tehden myös ylimääräisiä lyhennyksiä sekä pistäen rahaa säästöön) vaikka nyt pikemminkin 3 000 e / kk netto. Ei ole hätää korkojen noustessakaan.

Meillä nettotulot hiukan enemmän ja lainaa 150 tEuroa. Sitten lähti multa työ alta ja iski paniikki, miten pärjätään. Tai oikeastaan aloin vain jo suunnittelemaan, mistä leikataan kuluja, kun mun netto ansiosidonnainen olisi noin 1200 ja palkka 2000. Jostain tuokin raha pitäisi nipistää. Mutta: löysin samantein uuden työn ja paremmalla palkalla eli en ehtinyt päivääkään olla työtön. Silti tuli muistutus, että ison lainan kanssa saa olla vähän varovainen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vähän aikaa äitinsä kanssa, siksi usein melba ehtii täällä kommentoimaan asuntojen hintoja ja lainoja.Printtaan nämä viestit ja nauran 10 vuoden päästä - nyt ostettu 400te:n asunto ja 200te:n laina on todella kannattava kauppa 10 vuoden päästä. Vielä jää rahaa sijoittamiseen, mutta melbahan ei muistaakseni usko rahastoihin ja osakkeisiinkaan...* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat