Vierailija

Kommentit (10)

Vanhempien moraali ja mielipiteet ovat sitten eri asia. Itsekin varmaan vanhempana vetäisin rajan tuohon 10-12 ikävuoteen. Siis siihen asti mahdollisuuksien mukaan yrittäisin tukea ja kannustaa, jopa pakottaa etäsuhteeseen (en siis antaisi esim. kiukuttelevan ja uhmakkaan ala-aste ikäisen oikkujensa mukaan osoittaa mieltään etää kohtaan tapaamisista kieltäytymällä. Jos lapsi taas selvästi kärsisi kyläilyistä, en tietenkään niihin pakottaisi, vaan lähinnä yrittäisin selvittää mistä asia johtuu)...Mutta tuollaisen 12-vuotiaan antaisin kyllä itse jo päättää muutenkin. Jos ei etä ole siihen mennessä pystynyt luomaan lapseensa sellaista suhdetta, että lapsi häntä haluaisi tavata, niin se jo kertoo jotain. Kyllä murrosikäisen pitäisi jo itse saada päättää ihmissuhteistaan, ts. ainakin siitä ketä EI halua elämäänsä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

molempien lasten kohdalla tullut stoppi noin 4-vuotiaana. Eivät ole suostuneet menemään. Sitten sovittiin lapsen kanssa, että jos ihan kauheaa, äiti tulee hakemaan kesken pois. (Ja tämä etävanhemmankin tiedossa tämä sopimus)

kuinka usein vierailuja on, niin kyllä niistä pidetään silloin kiinni. Tottakai lapsi/nuori kokeilee rajojaan ja haluaa päättää omista asioistaan, mutta vanhempien tehtävänä on asettaa lapselle rajat ja sopia pelisäännöt. Ja jos on sovittu, että isälle mennään joka toinen viikonloppu, niin silloin mennään.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat