Vierailija

Mä tein ekaa kertaa nyt simaa :)

Ja oon nyt siin pullotus vaiheessa ja rusinat on pohjalla.

Eli pistänkö jääkaappiin vai annanko olla huoneenlämmössä. Miten nopeesti rusinat yleeinsä pongahtaa pintaan?

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Valmistuuhan se sima ilman niitä rusinoitakin.

Minä tein siman tiistai-aamuna, keskiviikko-aamuna pullotin ja laitoin jääkaappiin. Piti pullottaa tiistai-iltana, mutta autuaasti unohdin.

Äsken vähän raotin yhtä simapulloa, rusinoista osa nousi pintaan. Olen huomannut, että vaikka sima olisi kaksi viikkoa pullossa, ei rusinat nouse pintaan, jos pullo on oikein tiukasti kiinni.

Luulisin, että huomenna sima olisi jo oikein hyvää juotavaksi, mutta ei vielä juoda ainakaan ennen sunnuntaita.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat