Vierailija

En tajua, kuka pukee lapsensa noin rumasti. Tytöille vaaleanpunaista, pojille vaaleansinistä, sitten vain mansikkapipo päähän ja torille. Yök! Ostaisin todella, todella mielelläni suomalaista, mutta en vain kestä Kivat-kypärämyssyjä ja rumia haalareita. Maksan mielelläni vähän enemmän, jos vain löydän hyvää, mutta minä en yksinkertaisesti suostu pukemaan poikaani tummansiniseen. Onneksi suomalaisissa naisissa on nettiyrittäjiä, joilta voi tilata tosi ihania vaatteita.Mutta katsokaa nyt tuotakin...http : // www . sokos . fi /kuvat/13/0 /Doc/0506_13_ 23.pdf (sivu 23)Yöööööööök!

Kommentit (6)

Kerropa, mistä löydät kivoja poikien vaatteita. Minuakin tympäsee tämä tummansininen-vaaleansininen-musta -linja. Aina kun löytää kivan, esim. tummanpunaisen tai oranssin vaatteen, niin johan on kukkasia tai perhosia jossain kulmassa :)

tietty jos suomalaista haluaa, niin sit värit voi olla ongelma, mutta muuten en ymmärrä. Meillä on pojalla oranssia, punaista, keltaista, ruskeaa ymym. ja niitähän kaupat on pullollaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat