Vierailija

Miksi kiusaajilla on suurempi oikeus elää kuin kiusatulla?Kouluampumisia en hyväksy, mutta minusta on kuvottavaa, miten jotkut ihmiset täällä eivät pysty hyväksymään sitä, että koulukiusaamiseen on puututtava, ja sen seurauksista on kannettava vastuu.

Kommentit (2)

Totta kai. Mutta minusta myös muuttuneeseen maailmaan ja muuttuneeseen nuorisoon on reagoitava. On isommista asioista kyse. Uskon, että kaikki jotka pyörivät eri yhteisöissä ja ilmoittavat ihanteikseen massamurhaajat ja koulumurhat yms. eivät suinkaan ole kiusattuja. ja nämä tulevat varmasti lisääntymään kuten muutkin lieveilmiöt (seksistiset kuvat, lapsiporno jne.), jos emme reagoi.

yksi kuollut on parempi kuin yksitoista kuollutta.mutta kuka on väittänyt, että kiusaamiseen ei tarvitse tai saa puuttua!? Se on pahimmillaan karmea kokemus lapselle/nuorelle. Ja se lähtee pienestä ja apisuu vuosien aikana joskus ihan sadismiksi. homman pysäyttäminen on helpointa alussa ja uhrikin pääsee pienemmillä vammoilla.Se vaan on joskus niin vaikea puuttua ja vetää rajoja normaalin ja tuomittavan toiminnan välille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat