Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

En vaan enää kehtaa vanhemmille huomautella.

Kommentit (18)

Lapset eivät sentään ole meidän terassilla tms., koska asumme kerrostalossa.Mutta siis perheessä n. 5 lasta. Vanhin on ekaluokkalainen. Muut siitä nuoremmat ja mukana ilmeisesti yhdet kaksoset. Lisäksi koton äidillä on myös vauva.

Tämä ekaluokkalainen on aina suht asiallisesti puettu. Mutta muut lapset juoksevat ulkona, milloin aikuisten t-paita + vaipat + eripari kenkiä (esim. yksi kuoma + yksi kumppari) milloin missäkin asussa. Ovat ihan ilmeisesti karaneet ulos.

Välillä joku heistä on ollut alastikin siellä ulkona.

Tämä ekaluokkalainen tyttö yrittää parhaansa mukaan paimentaa näitä villejä pikkusisaruksia, mutta ei se ihan ekaluokkalaisen hommaa ole.Maximissaan lähemmäs puoli tuntia on hyppinyt aiemmin ulkona vastaavanlaisissa vaatteissa. Epäilen että äiti on töissä. Joskus olen nimittäin palauttanut lapsen omaan pihaan niin isä on hymistellyt. Äitiä ei ole koskaan näkynyt kun lapsi on karussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tästä pukeutumisesta en ole huomauttanut siis kertaakaan vaikka on mieli tehnyt. Vaan siitä että eivät katso hänen perään. Karkuteilla nytkin?

Joskus on leikkinyt meidän terassilla yli puoli tuntia eikä vanhemmat ole edes etsineet. Eivät siis näe meidän pihaan eivätkä voi tietää että on meidän pihassa. Ikää hänellä oli tuolloin alta 2v.

ajattelin mielessäni lapsella olevan enemmän päällä kuin vain t-paita. Ajattelin, että takki tai pitkähihainen on unohtunut päältä. Ja toisaalta ajatuksissani oli vanhempi kuin 3v.Jos todella noin vähän päällä (vain t-paita ilman housuja) ja noin pieni, niin onhan se ihan eri juttu. Ja jos se on siellä pitkään.Enkä nyt mielestäni hirveästi kyttää jos katson ulos kulkiessani ikkunan ohi.

Tai olkkarissa istuessani näen lapsen leikkivän noin metrin päässä minusta ikkunan takana.

Jos leikkii tyytyväisen näköisenä, niin mitä haittaa. Eiköhän se itkisi tai jotain, jos palelee. Ja jos on jo isompi, niin eiköhän se tajua hakea lisää vaatetta.Ja toiset lapset vaan on kuumaverisempiä. Vois tuota meidänkin kuopusta joku kauhistella.toki, jos näyttää tyytymättömältä ja on tosi pieni (iällisesti), niin asia on toinen.

Omassa (rivarin takapiha) saa olla yksinkin, mutta aidattu piha ja vahdittavissa.Heitteillejättö jos tuon ikäinen on vahtimatta ulkona ja toisten pihoissa ja vielä ilman kunnollista vaatetusta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat