Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Pitääkö mennä lekurille? Vastaaja - oletko terveydenhoidon ammattilainen, kerro jos olet.

Kommentit (20)

Pystyin puhumaan asiasta vasta vuosia myöhemmin ja tein rikosilmoituksen. Juttu oli siinä vaiheessa jo vanhentunut. Mies teki minusta herjausilmoituksen (herjaus:väittää jonkun tehneen rikoksen jota tämä ei ole tehnyt).

Pitää mennä lääkärille, voi tulla esimerkiksi aivoverenvuoto josta seurauksena pahimmillaan kuolema.Sinuna menisin myös poliisille ja turvakotiin. Oikeasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viestisi on omituisesti muotoiltuja, tapahtumaketjua ei oikein hahmota, ajalliset suhteet ihan sekaisin ja verbaalisesti ei kovin tarkoituksenmukaista kieltä. Sisältökin on vähän mitä sattuu; " elämäni suurin virhe heittää hakkaava sekopää pihalle" .Tiedä sitten johtuuko iskuista, vai onko tilanne ollut tuollainen jo ennen niitä.

Ja kysymykseesi: teoriassa kai on mahdollista, että vauriot näkyvät vasta jälkikäteen (tyyliin joku vaurioittunut suoni on kuin aikapommi ja odottaa vain sopivaa köykäistä töytäisyä, jolloin repää), mutta käytännössä akuutit ongelmat olisivat tulleet esiin n. 48 tunnin sisällä iskuista. Jotain lievää neurologista vauriotahan ne ovat voineet aiheuttaa (sanoit, että tutkimuksissa näkynyt jotain), mutta tuskin enää näin jälkikäteen voit varmistua siitä, johtuuko poikeamat juuri niistä lyönneistä.

Kyllä sen jutun ihan tarpeeksi hyvin hahmottaa - kerron mitä kerron.

Ei sinunkaan pitkä juttusi kovaa kritiikkiä kestäisi.Mutta tapahtunut on mikä on...oletko sinä psykologi vai suomenkielenmaikka vai mikä...Ei tietenkään mitään vauriota voi todistaa näin pitkän ajan jälkeen, mutta ei siitä edes ollut kysymyskään.Halusin vain tietää millaisiin vaurioihin voivat nyrkiniskut ohimoille aiheuttaa. Ei täällä kenenkään tekstejä ja asioita voi sen kummemmin ruveta analysoimaan.Älkää lyökö ketään ohimoille!Terveisinap

Ei mitään ristiriitaisuuksia. Tuo on jo tapahtunut ja olen toiminut aivan sairaan väärin. Mietin miten olisi pitänyt toimia, mietin olenko saanut siitä jonkun vaurion jne.

on tosiaan mahdollista että olet saanut jonkin asteisen aivovaurion. Suosittelen menemään lääkäriin. Rikosilmoitusta tuskin voit tehdä enää näin myöhään paitsi jos joku vamma löytyy. On todennäköisestä että sinulla on aivovaurio jos mies on löynyt voimalla ohimoon noin monta kertaa. menikö sinulta taju?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat