Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

coktailtikkuja teen ja tietty perinteisiä sipsejä ja dippikastiketta mut mitä muuta?

Kommentit (9)

ja muitakin hedelmiä coctail tikku tavalla.ite suunnittelin vapputarjoiluks että olis salaatin aineksia kupeissa ja kaikki sais koota omanlaisensa.

aineksina esim.

katkarapuja

tonnikalaa

kinkkua

maissia

herneitä

tomaattikuutioita

kurkkukuutioita

fetaa

mozzarellaa

sipulirenkaita

salaatin lehtiä

paprikaa

riisiä

makaronejajne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että paria kolmea eri kastiketta vielä lisäksi. esim. kermaviilikastike, öljypohjainen kastike ja joku perus perus kastike (vaikka thousand island, käy kalaisampaan hyvin mutta muutenkin)

Kahlúa Brownies

1/2 cup butter

3 ounces unsweetened baking chocolate

1 1/2 cup sugar

3 eggs

1 1/2 cup all purpose flour

1/2 teaspoon baking powder

1/2 teaspoon salt

1/3 cup Kahlúa

Heat oven to 350° F (180° C). Grease an 8 X 8 inch cake pan. Mix together the flour, baking powder, and salt, and set aside.In a saucepan over low heat, melt the butter and chocolate, stirring frequently until smooth. Remove the saucepan from heat, and let cool.Beat eggs and sugar until light. Mix in cooled chocolate mixture and Kahlúa flour mixture. Spread in the cake pan and bake for 40 minutes or until a toothpick inserted in the middle comes out clean.Cool slightly, then brush the top with about 1-2 tablespoons of Kahlúa. Cut into squares.

Kana-feta tai lohi tms. Jos tarttee tuhdimpaa tavaraa, niin niitä kanan siipipaloja, mitä hot wingsejä ne nyt onkaan =) Tavallista salaattia tai pastasalaattia. Voileipäkolmioita...

Meille kun tulee ystäväperhe kylään, niin varaan vihannestikkujen ja cocktaillihapullien tms nirsommille lapsillekin maistuvien lisäksi myös aina jotain maukkaita tapaksia tai antipasteja - juustoja, makkaroita (chorizo tms), marinoituja artisokkia, aurinkokuivattuja tomaatteja ja paprikoita, oliiveja jne. Patonkia/suolakeksejä/hapankorppua.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat