Vierailija

on aina muissa tehtävissä kuin oman poikani avustamisessa. Milloin on toisen luokan käytössä,milloin vaan muiden oppilaiden jotka apua tarvitsevat. Omalla pojallani on todella paljon ongelmia ja sitten kehdataan päivän päätteeksi raapustella reissariin,että tänään on taas ollut sitä ja tätä--

Kommentit (11)

millaisia nakkeja avustajille heitellään. Jotkut rehtorit antavat henkilökohtaisten avustajien keskittyä omaan työkenttäänsä, toiset rehtorit taas valitettavasti nakittavat aamuisin ja kesken koulupäivän avustajille vaikka mitä ylläritehtäviä, esim. sijaisena toisessa luokassa toimimista, valvomista siellä ja täällä ym.

lapsellani on todellakin poikkeus ja hänellä on OMA avustaja vaikka yleisesti näitä henk. koht. avustajia ei enään myönnetä. Luokassa on myös luokka-avustaja,mutta se ei riitä koska niin monella lapsella on nykyään ongelmia. Ymmärrän,että poikani avustaja voi vierustoveria siinä autella samalla kuin poikaani,MUTTA pääsääntöinen tehtävä on kuitenkin hänen avustaminen. Laitoin hienovaraista viestiä koska ajattelin asian menevän niin perille,aina ei jaksaisi jauhaa itsestäänselvyyksistä kun on niin paljon muutakin sanottavaa puolin ja toisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta yleensä on yleisiä avustajia.

Oli joillain erityisoppilailla pitäisi oll aoikeus henkilökohtaiseen avustajaan. TÄmmöisen henkilökohtaisen avustajan tehtäviin ei pitäisi kuulua mikään muu kuin sen lapsen avustaminen, koska muuta hän ei käytännössä ehdi tekemään. Jos hän on jossain muualla, se avustettava lapsi joutuu pissaamaan housuun, ei pääse syömään, ei saa tehtäviä tehtyä Kaupungit vaan säästää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat