Vierailija

millaisia juhlia lastenne päiväkodeissa on vietetty? Olisi kiva kokeilla tänä keväänä jotain uutta vaihteeksi... KIITOS

Kommentit (8)

Meillä myös oli joku vuosi tuo sirkus. Liikuntatilaan kasattu areena ja jokainen ryhmä,myös taaperot kehittivät esitysnumeron. Eskarilainen oli tirehtöörinä. Lopuksi eskarit lähetettiin matkaan ja jotain pikkutarjoilua.

mutta ne pitää jättää tulevien vuosien varalle. meillä kun on jo päätetty talon sisällä, että kyseessä on sisäjuhla... Vielä lisää?t: ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja lopuksi kaikki perheet istui lattialle vilteille ja tarjolla oli piknik koreja täynnä herkkuja. sitte on ollu meriaiheisia juhlia, lähiympäristöön rakennettu perheiden aarteen etsintä, joka päättyy pk :n pihalle.

tänä vuonna espoossa on teemana 50-luku

Tänä vuonna tulee varmaan olemaan aika herkkä ja haikea tunnelma, kun rakastettu ja arvostettu päiväkodin johtaja joutuu jättämään hyvin hoitamansa viran. Että kiitos vaan Helsingin kaupungin päiväkodin johtajajärjestelmän uudistuksen...

Ei mitään ohjelmaa vaan menevät Korkeasaareen retkelle päivällä, ei siis vieraita mukana.. olisin niin halunnut nähdä jotain ohjelmaa ja tavata muita vanhempia mutta ei. Tylsän ja amattitaidottoman päiväkodin toimintaa, jälleen kerran, eteläisessä Helsingissä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat