Vierailija

kouluni on siis toisella paikkakunnalla, menopaluumatka 220km. Kaksi lasta, 3v ja 1v menevät päiväkotiin. joudun kulkemaan lähes päivittäin (harjoittelut 2x5vkoa voin tehdä kotipaikkakunnalla)Vähän kauhulla syksyä ajattelen, kertokaa kokemuksia vastaavasta tilanteesta, voiko vuodesta selvitä hengissä? Miehen työn vuoksi muutto ei mahdollinen, jompi kumpi joutuisi kulkemaan väliä jokatapauksessa siis.

Kommentit (6)

Opinnot amk:ssa, joten ei ihan niin itsenäiseen opiskeluun mahiksia, kun yliopistossa olis.. luennoilla ei pakollista läsnäoloa, mut tietysti pakolliset harjoitustunnit mun tuurilla ripotellaan jokaiselle vkonpäivälle, katsotaampa vaan:( onneksi pitkät lomat ja tosiaan ne harjottelut katkaisee kulkemista vähän väliä..Lasten hoitopäivät on sen, mitä ne olis vaikka koulu olis kotipaikkakunnalla.. miehen työpäivän mukaan n.7-16.. eli lasten pitkistä hoitopäivistä ei ONNEKSI tarvi kärsiä huonoa omatuntoa!:)Tarkoitus kulkea julkisilla ja omalla autolla/kimppakyydillä (tätä väliä kulkee monet). Julkisten plussaa olis se, et matkat vois tehdä koulutehtäviä ym, että kotona olon voisi sit pyhittää perheelle..Silti kauhistuttaa mitä tästä tulee, mut vaihktoehdot vähissä. ajattelin jopa et olisin hakenu oman paikkakunnan amk:hon johonkin huonoista vaihtoehdoista vähiten huonoimpaan koulutusohjelmaan, mut ei siinä taida olla järkeä..kun on jo haluttu opiskelupaikka tuolla 100kilsan päässä:(voi lapsiraukkoja millaisen oampäisen äidin ovat saaneet:(ap

3 lasta, työpaikka ja opinnot. Etänä tein pääosan 3 päivää kävin koululla. Matkaa 300km yhteen suuntaan. Hyvin meni kun mies hoiti lapsia lähijaksojen ajan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jos luet yliopistossa voit varmaankin tehdä aika paljon kotona. Monilla luennoilla ei ole läsnäolopakkoa, voit suorittaa esseillä, tenttimällä, lukemalla...

matkaa ja tällä paikkakunnalla moni muukin. VOitko mennä julkisilla vai omalla autolla? Julkiset toki helpomipia mutta itselläni matkaan menisi bussilla 2,5 tuntia suuntaansa joten oma auto on ollut melkein ainut vaihtoehto.Olen ollut välillä töissä kotipaikkakunnalla joten opinnot hieman " roikuvat"Tsemppiä!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat