Vierailija

Kun sen ikäinen saa itse päättää...

Kommentit (7)

Lapset on onneksi vasta 3v ja 2v eikä isä pidä säännöllisesti edes yhteyttä. Lasten isä on kuitenkin aikanaan asunut isänsä luona, erossa muista sisaruksista. Pelkään, että hän puhuu poikani ympäri muuttamaan luokseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Serkkuni on siis tämä isä, ja erittäin hyvä sellainen onkin. Hän olisi halunnut alunperinkin (viisi vuotta sitten) lapset itselleen, mutta ei lähtenyt riitauttamaan asiaa vaan tyytyi kohtaloonsa lasten edun nimissä. Lasten äiti uhkasi jopa minunkin kuulteni tehdä asiasta tarvittaessa " tosi riitaisan, ja kenekäs etu se sitten on, ei sun tai lasten ainakaan" . Lisäksi tämä samainen äiti lypsää lapsillaan rahaa omaan biletykseensä, vetää jopa lasten lahjarahoista välistä :( Ja siis lapset on sentään nyt jo 11- ja 7-vuotiaita.Heillä on yhteishuoltajuus, mutta serkkuni on etävanhempi. Jo nyt poika on sanonut, että haluaisi asua ennemmin isänsä luona. Myös tyttö tuntee olonsa vapautuneemmaksi ja iloisemmaksi serkullani (ja muuttuu vaisuksi, kun äidin luo lähtö lähenee). Itsekin olen huomannut eron silloin harvoin, kun kyläilemme exän luona lasten takia tai kun olemme nähneet lapsia " palautusiltana" . Äidillä ei ikävä kyllä olekaan kasvatus (eikä oikein elämäkään aina) hallussa, ja minusta on kurjaa katsoa vierestä kun serkunlapset kärsii :( Heille olisi parempi saada asua isällään mahdollisimman paljon!

että murkku kyllästyy siihen määreilevään/rajoja laittavaan vanhempaan mutta jos kyse vain siitä niin oikeudessa saa estettyä muuton. Siis jos se toinen vanhempi on vaan hauska tyyppi eikä ymmärrä,että kuri on oltava.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat