Vierailija

Olimme aivan järkyttyneitä tänään, kun näimme tytön (noin 6 v) leikkivän kanillaan pihassa. Siis hän nimenomaan leikki kaniLLA, ihan kuin se olisi ollut lelu. Hän potki kanin päälle hiekkaa vähän väliä, potki sitä ja heitteli ilmaan valehtelematta kahden metrin korkeuteen. Tytön äiti seisoskeli tyynesti vieressä.Mieheni hermostui ja meni jututtamaan äitiä ja tyttöä. Äiti vähätteli kaikkea, sanoi mm. että kyllä se pupu itsensä hiekasta putsaa ja kyllä sitä nyt voi vähän heittää, ei sille kuinkaan käy. Kun mies tuli takaisin sisälle, sama meno jatkui eikä äiti tehnyt edelleenkään mitään. Mies lähti jo melkein takaisin sanomaan että joudumme tekemään eläinsuojeluilmoituksen, mutta ei ehtinyt kun pupun ulkoiluttajat lähtivät kotiin.Ongelma on se, ettemme tiedä perheestä mitään muuta kuin lapsen etunimen ja talon (kerros-), jossa he asuvat. Edes rappu ei ole tiedossa. Emme myöskään näe heitä kuin hyvin harvoin. Eli vähän vaikeaa on mitään ruveta ilmoittelemaan lapsen etunimen perusteella. :( Pitääköhän tässä ruveta kyselemään naapureilta lisätietoja? On paha mieli lapsen puolesta. Miten hän voisi osata käsitellä eläimiä oikein, jos äiti ei millään tavalla neuvo eikä opeta??Niin ja tiedoksi sinulle äiti jos täällä palstailet, että toimintasi on todella ala-arvoista ja tulen varmasti puuttumaan siihen ainakin siinä tapauksessa, että näen teidät lemmikkinne kanssa vielä!!

Kommentit (9)

Muistan yhden koiranrääkkäystapauksen, josta soitin monta kertaa. Kyseessä oli tosi ikävä tapaus. Eläin olisi otettu heti pois. Tiesin talon, missä koira asusti, mutten koskaan saanut selville tarkempaa osoitetta. Kysely ja kyttäys eivät tuottaneet tulosta.Kuulemma silloin ei voi tehdä mitään. Vielä vuosienkin jälkeen ajattelen tätä tapausta ja mietin, miksen vain mennyt ja ottanut koiraa mukaani.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Harmitteli sitten mulle, kun vanhempansa ei sitten ostaneet ihan heti uutta tilalle. Onneksi en ole nähnyt tätä tyyppiä vuosiin enää. Ihan selkäpiitä karmii, kun tämä palaa taas mieleeni. Toivottavasti en enää näe häntä koskaan enää.

Sinunlaisia ihmisiä pitäisi olla enemmän - tuollainen eläinten kohtelu on järkyttävää, ja siitä pitää aina tehdä ilmoitus! Kauheata kun äiti antaa tyttärensä tehdä elävälle eläimelle noin... huh!!! Toivottavasti saat nimet selville ja ilmoituksen tehtyä.

Ja kun soitat eläinsuojeluun, niin kyllähän he kertovat sinulle jos antamasi tiedot eivät riitä. Voihan heillä olla jo tietoa näistä ihmisistä, jos vaikka joku on valittanut aiemmin.Hienoa, että miehesi meni sanomaan tälle äidille. Se taas, miten äiti reagoi on pöyrityttävää!Voi että tuli ihan paha mieli sen kanin puolesta. :(

Kysele samassa talossa asuvalta jos tietäisivät perheen. Ilman muuta tekisin ilmoituksen. Kaikenlaiset idiootit sitä lemmikkejä ottaakin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat