Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Onko kellään kokemusta: voiko sokerikakkutyyppistä taikinaa tehdä kerralla isomman annoksen ja paistaa siitä peräkkäin esim. 3 kakkupohjaa? Munavaahto kai ehtii laskeutua vai kuinka?

Kommentit (1)


Sitäpaitsi ei se säästä juurikaan edes aikaa koska sen munasokerivaahdon vatkaamiseenhan menee sitä enemmän aikaa mitä enemmän sitä on. Toki jauhojen sekoittamisesta voi selvitä vähän lyhyemmässä ajassa. Toisaalta sillä välin ehtii aina vatkata seuraavan kun edellinen paistuu joten aikaa menee kokonaisuudessaan jopa vähemmän erikseen vatkatessa.



Samassa kulhossa voi toki vatkata kaikki taikinat eli ei se haittaa vaikka siellä vähän edellisen taikinan jämiä olisikin kun vatkaa seuraavaa - säästääpähän edes vähän tiskissä ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat