Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

laatikkoon, kuinka helposti lähetys hyllytetään paksuuden takia? Onko joku joutunut maksamaan lisää postimaksuja, koska kirje olisikin ollut maksikirje eikä tavallinen kirje? Kuinka helposti posti alkaa periä lisämaksua vai antavatko vaan mennä, koska todellisuudessa karhuaminen maksaa enemmän kuin puuttuva postimaksu?

Kommentit (11)

Sitten lähetykseen lyödäänkin lunastusmaksu eli 1,50 + se puuttuva postimaksu. Ei ole vastaanottajalle mukavaa sitten käydä lunastamassa lähetystä, eli kannattaa olla tarkkana niiden maksikirjeen mittojen kanssa.

Riippuu ihan siitä kuinka paksu se on. Jos on paljonkin yli 3 senttiä, niin varmasti jää " kiinni" . Jos se on vaan sillä hilkulla (=pari milliä yli 3 senttiä), niin saa olla erittäin paska säkä, että jää kiinni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pienten kuorien yksittäishinta on 85 senttiä (tai olikohan se 80 senttiä, no anyway, jompi kumpi) ja isojen kuorien yksittäishinta on jotain 1.5 euroa tai vastaavan.

Ja toi paksuusraja on sen 3 senttiä.

Yhdelle kuorelle tulee hintaa enemmän kuin pelkkä postimaksu, mutta siihen saa laittaa painoltaan max 500g painavan tavaran ja paksuusraja tietty, oliko sekin 3cm eli tulee sitä kautta kyllä halvemmaksi kuin tavalliset kirjeet.

Helposti-kuorissa tuntuu menevän helpommin läpi jos vähän ylittää tuon 30mm, varsinkin jos kyseessä on vaate tms. jota voi vähän litata. Vaatteiden lähetykseen kannattaa laittaa myös minigrip-pusseissa ne vaatteet niin menee tosi littanaksi.Muuten jos maksikirje painaa yli 500 grammaa mutta alle 2kg niin postipaketti on halvempi vaihtoehto! Samoin jos taas menee yli 2kg niin kannattaa miettiä niitä Helposti-paketteja. Pienemmän hinta 8,30 ja isomman jotain reilu 11 euroa. Niitä tarvii ostaa vain 1 kpl ja kiloraja on 30kg. Eli niillä kannattaa postittaa kohtuullisen pientä ja painavaa tavaraa esim. kirjoja...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat