Vierailija

Nukahtaa yksin omaan sänkyyn hienosti, mutta keskellä yötä hiippailee viereen. Tämä tapahtuu joka yö ja on alkanut esittää kaikenlaisia vaatimuksia (mihin ei kyllä ole menty mukaan). On myös levoton siinä välissä, kun on varmaan kuumissaan.. Miten tuon yöhiippailun saisi kitkettyä pois?

Kommentit (8)

tehkää jollain muulla tavalla riittävästi tilaa, että kaikki voivat nukkua yhdessä. Kyllä se aikanaan ohi menee, ihan turha väsyä ja kärvistellä sitä odotellessa.On muuten lähes huvittavaa, kuinka yleistä välissä nukkuminen, isän/äidin nukkuminen patjalla lapsen vieressä, sohvalle evakkoon lähteminen on. Ja silti perheiden *virallinen* totuus on, että joo, puolivuotiaasta nukkuivat täysiä öitä omissa huoneissaan.

JOskus jompi kumpi aikuinen häiriintyy, ja silloin lapsi kannetaan pois (huono ve. koska tulee takaisin...) tai aikuinen ottaa vuoteensa ja käy. Mutta siis 95% ei häiritse.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Alkoi 2v kulkea meidän väliin, aiemmin oli nukkunut yönsä hyvin omassa sängyssä. Ja häiritsee siltä osin että vauva herää kun esikoinen tulee niin kovalla räminällä. Esikoinen nyt 3v.

En aina ees herää siihen, vaan vasta myöhemmin kun alkaa ahistaan. Joskus jaksan kantaa takasin, mutta yleensä en, kun tiedän, että kuitenkin palaa takas.. Jos kerran puolessa vuodessa on aamu kun herään, ettei hän oo meidän sängyssä, oikein pelästyn, että mikäs nyt on?! Pitäis kans yrittää saada se kitkettyä pois, koska olen palailemasa työelämään, ja sitten kyllä haluisin saada yöni nukuttua ihan omassa rauhassa. joten hyviä neuvoja tännekkin, kiitos! :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat