Seuraa 

Lähetään reissuun Kreetalle ja tyttösemme on just 1v. ja on jo juonut tavallista maitoa täällä kotosuomessa, mutta miten ootte tehneet, oletteko antaneet paikallista tav maitoa vai juottaneet korviketta matkan ajan? Pakkaaminen alkaa olla käsillä niin kyselen neuvoja...

Kommentit (6)

meidän 2,5 vuotias joi ihan mielellään Kreetalla tavallista maitoa, ostimme sitä isosta ruokakaupasta. Se maito oli lehmänmaitoa.

Käteviä olivat kyllä myös pillimaidot kun oltiin kaupungilla tai retkillä, niitä otettiin mukaan Suomesta pari purkkia per päivä.

Muista ruuista puheenollen, kannattaa ottaa purkkiruuat Suomesta, Kreetalta emme löytäneet kuin soseita ja hyvä olikin että otimme mukaan täältä.

Sieltä saa jopa kevyempiä versioita.Monissa muissa maissa kun on pääasiassa täysmaitoa tarjolla. Se Lidlin iskukuumennettu täymaito taas saattaa maistua vähän oudolle. Ainakaan meidän lapset eivät sitä juo kotonakaan, kun on joskus hätävarana ollut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mietiskelin tuossa, että kun kysyit että ottaako mukaan korviketta niin jos haluat ottaa tuttua maitoa mukaan, niin saahan sitä niissä 2 dl:n tetroissa, jotka säilyvät huoneenlämmössä. Melkoinen raahaaminen on kyllä, jos meinaat koko viikon maidot kantaa...

Kevyempi vaihtoehto on ottaa mukaan maitojauhetta tai korvikejauhetta.Itse olen aina käyttänyt reissussa paikallisia tetramaitoja, esim. Kiinan reissulla, hyvin on kelvannut.

Paikallinen maito ei aina maistu kaikille lapsille. Jos on vain vähänkään kranttu lapsi, niin suosittelen ottamaan mukaan omat maidot.

Kivaa matkaa teille! Kumpa vain itsekkin pääsisi.

Hei!Rhodoksella ainakin oli Lidl ja varmaan Kreetallakin (voi tietysti olla jossain ihan muualla kuin minne olette menossa). Siellä on myynnissä ihan samoja UHT-maitoja kuin suomen Lidlissäkin, hintakin oli sama. Kreikan turistirysien " supermarketeissa" kun tavallinen maitolitra maksaa melkein 2 euroa. Se oli kyllä melkoinen järkytys, kun meillä maitoa kuluu helposti 4-5 litraa päivässä.Ilman Lidliäkin ollaan kyllä kreikassa pärjätty. Viimeksi oltiin Rhodoksella 2 vuotta sitten, silloin lapset 5, 3 ja juuri 1 v täyttänyt. Kreikkalainen maito maistui ihan hyvältä minunkin suussani ja lapsille kelpasi mainiosti.

:) ONNANNAA

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat