Vierailija

Kaksi aikuista, lapset 1,3,5 ja 7 vuotiaat. Kaksi viikkoa lämpimässä milloin muuloin vaan, muttei keväällä eikä kesällä. Minne kannattaisi suunnata?

Kommentit (1)

Siellä vain valitset kohteen, päivämäärän ym. tiedot ja saat hinnan heti selville.

Sen voin sanoa, että yksi vuotiaasta menee 50¿ maksua, muista taas noin puolet aikuisen hinnasta. Me olemme olleet aina hyvässä neljän tähden hotellissa, jossa lapsille tekemistä ja altaita. Ja Kreikassa ollaan aina oltu lasten kanssa. Te joudutte varaamaan vähän isomman huoneiston, koska lapsia on neljä, joten hinta on vähän kalliimpi. Nämä huoneistot menee myös nopeasti.

Ajankohtana voin suositella syksyä. Me olemme aina syyskuun alku- tai puolivälissä. Silloin on vielä hyvät ja lämpimät ilmat, mutta ei liian kuumaa.

Voin suositella Finnmatkojen Rethymnonia Kreetalla ja hotellia Ibiscos Garden! Aivan mahtava lasten kanssa. Paljon altaita ja lapsille mahtava mustekalaliukumäkisysteemi. Myös leikkipuisto, jalkapallokenttä, pingis ym. löytyy. Myös hyvä ravintola, jossa maukasta ruokaa. Lapsille buffet pöytä 4¿ ja mahan saa syödä täyteen.

Myös Aurinkomatkoilla on Rodoksella hyviä hotelleja lapsiperheille. Mm. Falirakissa Epsilon. Aurinkomatkat on kuulema hyvä vaihtoehto isommalle perheelle.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat