Vierailija

jos ottaa itselleen roskiin menossa olevan tuotteen?

Tätä kysyn luettuani uutta Yhteishyvää, jossa toimittaja oli päivän hyllyttäjänä isossa marketissa. Jopa suklaanapit, joiden pakkaus oli rikkoutunut, piti heittää ehdottomasti roskiin, ei omaan suuhun.

Kommentit (13)

Joskus muinoin kaupassa työskennellessäni, sai tuotteet, joissa kolhiintynut pakkaus, laittaa kahvihuoneen pöydälle yleiseen käyttöön. Aikaa siis on jo 15v.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on jopa joskus ollut vartijat tarkastamassa työntekijöiden laukkuja työpäivän jälkeen. Eli kuitit täytyy pitää tallessa jos jotain on tullut ostettua.Kaikki siis roskiin, kylmästi vaan... Pakkauskset, jotka ovat vähän kolhuilla siis ihan hyvää ruokaa heitetään esim. isossa marketissa ihan sairaasti roskiin! Ja meidän kaupassa ei " punalaputettu" eli imagon takia ei myydä päivää ennen tai saman päivän tuotteita vaan kaikki ne vielä syötävät lihat, leikkeleet ja einekset roskiin vaan!!!Ja jos menet sieltä itsellesi jotain ottamaan niin varastat eli saat potkut välittömästi. Joskus kyllä mielelläni ostaisin jonkun muropaketin jonka kulma on vähän kurtussa alella itselleni, mutta EI!

Vialliset (siis kaupassa rikki menneet tai likaantuneet, ei valmistusvirheiset) vaatteet kerättiin yhteen laatikkoon ja ne poistettiin järjestelmästä (vai mikä se termi on, tilityksestä?). Kauden päättyessä roskiin vaan, niitä ei saanut edes alennuksella ostaa, saatikka henkilökunta itselleen ottaa. Varoitus tuli, että jos roskiksella käy se katsotaan varkaudeksi. ÄLYTÖNTÄ haaskausta, sanon minä. ihan käyttökelpoisia vaatteita pienennä korjauksella!

eräässä melko pienessä ruokakaupassa ja siellä ollessani tuli sielläkin voimaan uusi säännös, jonka mukaan hlökunta ei saa viedä esim. päiväysvanhoja tuotteita kotiin. Jossakin myymälässä oli kuulemma käynyt niin, että hlökunta oli tarkoituksella tilannut tavaraa aina liikaa ja olivat sitten vieneet myymättä jääneet tavarat itselleen... Tuossa ainakin yksi syy uudistettuun sääntöön.

kyllä toi on totta. Niin älytöntä kuin se onkin. Jos syöt suklaanappeja, joiden päiväys on menny (veisit ne muuten roskiin) niin se on lain mukaan työnantajalta varastamista. Ja siitä voi saada potkut.

teki niin, että kun tuote oli menossa vanhaks, laitto siihen tosi halvan hinnan ja laitto itselleen sivuun.Tää pienessä kaupassa. Marketissa ei ehkä tollanen onnistuis...

Onneksi olen pienessä kaupassa töissä. Me saamme kyllä viedä kotiin tavaraa niin paljon kun jaksetaan. Siis kauppiaan lupa kysytään jokaikiseen. Ja tuotteet on yleensä noita myyntikelvottomia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat