Vierailija

vaikeassa suhteessa ja melkein joka yö ennen eroa istuin yksin öisin ulkona. Kuuntelin lintujen laulua ja yritin selvitellä ajatuksiani.Tuosta ajasta on jo pitkä aika, mutta lintujen laulu iltasella tuo aina noi ahdistavat tunteet mieleen.Monet hajut laukaisevat myös epämiellyttäviä muistoja, vaikka niitä menneisyyden asioita ei muuten ajattelisikaan.

Kommentit (8)

Nyt varsinkin lasten tultua maailmaan tätä tapahtuu useasti. Mutta mikään ääni tai tuoksu ei vaikuta tai ainakaan vielä ei ole niin tapahtunut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuttu haju saattaa palauttaa hetkessä mieleesi hetken menneisyydestä, jopa ihan varhaislapsuudesta. Eikä muiston tarvi olla mitenkään merkityksellinen, vain hetki ajassa.Tosi kurjaa, jos lintujen laulu tuo ahdistavat muistot mieleen :(

Eräs käsisaippuan tuoksu tuo mieleen kun odotin esikoistani ja juoksin työpaikan vessassa oksentamassa. Aina kun haistan tuon saippuan muistan sen kuvotuksen tunteen.

Olin kuusi vuotta sitten ulkomailla töissä, ja yhä edelleenkin jos jostain tulee joku tietty haju, palaan sekunnissa takasin niihin kuuden vuoden takaisiin tunnelmiin..

Ilmeisesti voimakkaat tuntemukset herättävät tälläisiä " oloja" , kuten ap:llä eron aika, ja minulla tuo ulkomailla vietetty aika, kun tiedän, etten enää koskaan tule pääsemään sinne takaisin..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat