Seuraa 

olen aina ennen pitänyt vuorokauden ämpärissä ja sen jälkeen viikon kylmässä pulloissa, mutta nyt jäi viime tippaan. maistuuko hiiva jos pitää muutaman päivän huoneenlämmössä??

Kommentit (3)

Minulla on yksi " simahullu" tuttava, joka teki simaa jatkuvasti, vaikkei vappu ollutkaan ja aina alkoi juomaan sitä jo seuraavana päivänä pullotuksesta! Ja väitti, että hyvää on. Itse tykkään, että sima on parhaimmillaan 2 päivän päästä pullottamisesta ja siitä eteenpäin muutaman päivän ajan. Viikon vanha sima maistuu jo pahalle, eli hiivalle ja siinä on liikaa hiilihappoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat