Vierailija

Olen itsekin " urheillut" ja treenaillut mutta nyt on tullut totaalinen loppu motivaatiolle.. En tiedä mikä syynä (olen kotiäitinä, 1v ja 3 v. lapset) suhteellinen reipasta puistoelämää ja muutenkin liikumme ulkona paljon. En vain jaksa itse repiä enää itseäni ulos lenkille tms.Mitä tehdä? Tiedän että kun lähden niin kaikki on ok ja mieli sen jälkeen vain niin hyvä, mutta kaikki urheileminen on käynyt todella lyhyeen tuon lähtemisen suhteen.

Kommentit (3)

Pyrin joka päivä heittämään jonkun 3-5 km matkan, haen vaikka kauimmaisesta kaupasta jotain tarjousvaippoja jos en ihan vaan jaksa kävellä. Lihaskuntoliikkeitä teen kotona.

Ratkaisuna oli, että nuorempi rattaisiin (painoa lisää) saa lihaskuntoliikkeita lenkin yhteydessä. Vanhempi on omalla pyörällään, niin vauhtikin pysyy hyvänä.Lisäksi käytän muksuja painoina jumpatessa ja yhdessä venytellään ja tanssitaan " hupitansseja" . Pyöräillään suht paljon. Poika on ollut urheilullinen koko ikänsä, kun tottunut, niin jaksaa vähän pidempiäkin ajolenkkejä.Keksi sellaisia lajeja, joissa voit toimia yhdessä lasten kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat