Vierailija

Mietin, mitä niistä pyytäisin? Molemmat ovat samaa merkkiä (en muista, mikä mutta EI ainakaan Avent, oisko ollut Ainu), mutta toinen on sähkökäyttöinen ja toinen käsikäyttöinen. Kaikki osat on tallella ja myös pakkaukset.

Kommentit (24)

en ymmärrä, ettei rintapumppua voi ostaa käytettynä. Tuolla periaatteella mikä teillä on, ei voi ostaa mitään käytettynä. Ajatelkaa nyt vähän, ei niitä pumppuja missään peppureiässä pidetä. Toivottavasti jokainen kiinalainen, intialainen ja afrikkalainen ei halua uutta pumppua....

niin voi kuukupinkin keittää, kuten anustapin ja geishakuulatkin.

Alushousut voi pestä 90 asteessa, kuten kestositeet ja rintsikatkin.minusta nuo on vaan kaikki luettavissa henk. koht. hygienia ym. tarvikkeiksi, joten kiitos ei. en ostaisi/käyttäisi käytettyä rintapumppua.(olinko nro 4?)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kuten en kuukuppia, kestositeitä, alushousuja tms..

Eli vastaukseni on: en maksaisi mitään. Enkä ottaisi edes ilmatteeksi vaikka antaisit.

mutta käsikäyttöisen pumpun ostin muutamalla eurolla, ja aion käyttää sitä mikäli tarvetta tulee vauvan synnyttyä, keitän sen vaan ensin vielä niin monta kertaa kun henkisesti hyvältä tuntuu :)

Ja sairaalassa eivät tietenkään suostu lypsämään sairaalan välineillä, saati, että lapsi nyt saisi jonkun muun maitoa tai edes korviketta käytetystä pullosta...

pyhää elämän eliksiiriä vastasyntyneelle vauvallesi, mieti sitä, että millainen itsekäärityltä sätkältä löyhkäävä ihrakasa, finnitissi on pumpannut hikisistä ja kuonaisista hinkeistään maitoa tuolla muutaman euron pumpulla.

Itse ei tullut edes mieleen ettei miehen sisko olisi lainannut meidän pumppua kun se on kuitenkin aika kallis hankinta jos ei montaa kertaa tarvi, mahtoikohan nolostua ja ahdistua kun olin sen valmiiksi pakannut muiden vauva-tavaroiden sekaan jotka menivät heille kiertoon???Hinnasta en osaa snoa, omaknkin vois laittaa myyntiin (millähän hinnalla??)ostin siihen kaikki osat uusina. Osien ostoon meni aika paljon.

Käytännossä ainoa minkä voi myydä on se moottori.Ehdottaisin että uuden moottorin hinnasta vähintään -50%Eli jos uutena maksaa 300 e niin siitä osat on noin 100e ja pumppu kassineen 200e.

Ja jos on kyseessä viime vuoden mallia vanhempi niin ota pois toinen 25%

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat