Seuraa 

Hei,

Viikon ikäinen tyttövauvani on tyytyväinen ja rauhallinen, syö hyvin yms. Mutta tänään huomasin, että hänen emättimestään valuu vaaleaa, ohutta nestettä ja häpyhuulien välissä on selkeästi valkoista,vähän hiivan näköistä tahmaa... voiko vauvalla olla hiivatulehdus?? Miten sitä pitäisi hoitaa? Minulla ei ole ennen ollut tyttövauvaa,pitääkö alapäätämuutenkin hoitaa jollain tavalla..? Olisin tosi kiitollinen pienestäkin vinkistä!

Kommentit (3)

minusta tuo kuulostaa ihan normaalilta " eritykseltä" . Tyttövauvoillahan voi tulla vertakin, vähänkuin pienet kuukautisetkin. Eikä sitäkään tarvitse säikähtää, kuuluu hormonitoimintaan. Muuten alapesut varoen näkyviltä osin. Vaalea kina suojaa arkoja alueita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minäkin ihmettelin samaa (" valkovuotoa" ) ensi viikkoina, kun nyt kahden pojan jälkeen on tyttövauva. Meillä sattui olemaan tarkistus lastenlääkärillä synnytyssairaalassa 1.5 viikon iässä jolloin kysyin asiasta, ja sain saman vastauksen kuin mitä edellinenkin kirjoitti, eli kyse on normaalista reaktiosta äidin hormonitoimintaan, jopa veristä vuotoa voi olla.Toinen asia on se että pikku häpyhuuliin kertyy " kinaa" , tämä ei ole vain ensi viikkoihin liittyvä juttu ja " tahnan" tulisi kai antaa ollakin häpyhuulissa eikä liioin pestä pois, se suojaa limakalvoja.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat