Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (13)

Oma lapseni oksentaa toisinaan limaa, samoin oksentaa jos saanut paljon makeaa tai syönyt jotain huonosti sulavaa paljon (pulla pahin hänelle). Herkkä oksennusrefleksi siis.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minä en veisi, koska kuten edellinenkin mainitsi, niin oksennustauti saattaa tulla hiljalleen eli esim. oksentaa vain kerran päivässä parin päivänkin ajan ja sitten vasta iskee kunnolla päälle. Lääkärin mukaan johtuu siitä, että elimistö on yrittänyt taistella pöpöä vastaan, mutta pöpö on ottanut viimein voiton.

jos sanoisivat että on ihan hyvä ja tavallinen olo. Mutta minun lapset ovatkin jo 5v ja 8 v, joten osaavat arvioida vointiaan. Esim. alle 3-vuotiasta en ehkä veisi, koska lapslla voi olla pikkuisen huono olo (eli mahatauti tulollaan), mutta hän ei osaa sitä kertoa.

välttämättä veisi. Seuraisin kyllä yhden päivän lapsen vointia...jotkut oksutaudeistakin saattaa olla sellaisia, että oksennetaan kerran ja seuraavana päivänä saatetaan oksentaa uudestaan...tai tulla muuten kipeiksi. Joskus flunssaakin saattaa edeltää oksentaminen...

Lapsen hoitopaikassa äiti vei lapsen vastaavassa tilanteessa hoitoon ja seurauksena oli se, että lapsi oksensi uudelleen hoidossa, muut lapset vanhempineet + hoitaja sairastuivat. Eli yksi lapsi sairastutti vähintään 10 muuta

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat