Vierailija

Olemme kohta luhistumisen partaalla. Töissä ei jaksa, kun on valmiiksi väsynyt ja monta tuntia ollut hereillä ennen kuin työ edes alkaa! Lapsi on 2v 7kk. APUA!

Kommentit (14)

minun poikani heräili myös kausittain kuuden molemmin puolin, sitä kesti kuukausikaupalla, nyt saattaa nukkua jopa puoli seitsemään tai seitsemäänkin. Aikaisempi nukkumaanmeno illalla ei auttanut asiaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

poika 3,5v herännyt jo yli vuoden ennen kuutta joka aamu. Menee nukkumaan kans puol yhdeksän maissa. Ei siihen mikään auta. Mutta ei tähän kyllä totukaan. Eikä tuo jätkä paljoa yksin touhua. Se on heti tehtävä aamupala ja sitten on potan tyhjennyksiä ja maidon laittamista jne pitkin aamua. Yritän siinä ohella vähän vielä nukkua itse, mutta ei kyllä oikein onnistu kun sänky on olohuoneessa missä lapsi leikkii ja touhuaa täysin virkeänä koko aamun.

Meillä oli vaihe kun poika päätti aloittaa aamunsa neljältä. Onneksi meni ohitse suht pian. Nämä valoisat aamut vaikuttavat ainakin meillä.

Niin tuttua. Meillä sama homma, lapsi on tosin vasta reilun vuoden ikäinen. Pilkulleen 5:30 nousee joka aamu. Myös vanhempi lapsi on aamuvirkku, tosin nukkuu jopa puoli seitsemään. En osaa auttaa muuten kuin tarjoamalla vertaistukea :)Ei auta (meillä ainakaan) valvottamiset, myöhäisemmät nukkumaanmenot, päiväunien lyhentämiset jne. Kaikki on koitetettu.

oletteko jo kokeilleet tätä, mutta heti kun päivät pitenivät laitoin " pimennysverhon" (tummasta lakanasta) lapsen huoneeseen ja johan piteni unet aamusta, kun ei ollut niin valoisaa. Meillä huoneessa norm. vain vaaleat verhot; toki voi oikeankin pimennysverhon ostaa, tää nyt oli meillä vaan tällainen väliaikainen hätäratkaisu ;-).

Ja tehnyt näin " aina" . Nykyisin ei nuku edes päiväunia. Illalla menee nukkumaan klo 20.30. Jos laitamme aikaisemmin, herää vieläkin aiemmin aamulla. On hyväntuulinen ja aktiivinen, ei väsynyt. Aamuvirkku, kuten isänsäkin :(

t. aamu-uninen äiskäeli emme siis ole keksineet ratkaisua näiden vuosien aikana, meillä aikuisetkin menee viim. kymmeneltä petiin että jaksetaan aikaiset aamut.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat