Vierailija

Minkä helvetin takia tuo onneton Jokikunnas muka kuvittelee pystyvänsä tuohon hommaan. Ne Idolsin stailaukset oli niin kamalia!!! Eikö Suomessa muka ole oikeita ammattilaisia, ettei tarttis turvautua moiseen surkimukseen.

Kommentit (22)

Aloittelevalla stylistillä Ida Jokikunnaksella, 22, on edessään suuri haaste. Hänen vastuullaan on Hanna Pakarisen stailaus kansainväliseen euroviisufinaaliin, joka käydään 12. toukokuuta Helsingissä.Ida Jokikunnas ei paljasta, millaisessa puvussa Hanna Pakarinen nousee Hartwall Areenan lavalle.- Hanna on rokkimimmi henkeen ja vereen. Puku tulee kunnioittamaan sitä, mitä Suomen kansa on äänestänyt. Kokonaispaketista tulee näyttävä, mutta Hannan näköinen, Idols -kilpailijoiden stylistinä tutuksi tullut Ida kuvailee.Hannan dramaattinen edustuskappale Leave Me Alone saanee dramaattisen puvun.- Puku tulee jakamaan mielipiteet positiiviseen ja negatiiviseen. Se tulee herättämään paljon keskustelua, Ida lupaa.Visualistin koulutuksen saanut Ida tutustui Hanna Pakariseen alun perin isonsiskonsa, juontaja Ellen Jokikunnaksen kautta.- Olen stailannut Hannaa parisen vuotta kaveripohjalta erinäisiin lehtikuvauksiin sekä keikoille, Ida kertoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kaikkien niiden rohkeiden ja mieleenpainuvien Suomen karsintojen ym. esiintymisten valintojen jälkeen. Varmaan kyllä lordin stylisti saisi myös ihmeitä aikaan :)

Nimittäin Hanna ei oo koskaan muulloin ollut niin hienosti puettu kuin Suomen karsinnoissa.Toivottavasti ei tee Hannalle samanlaista stailausta kuin oli sillä tummalla Johanna Hämäläisellä kun tippui kisasta - aivan järkyttävä kampaus ja vaatteet mustat.Musta on liian kova väri ja ei todellakaan käy kuin mausteeksi. Hannalle sopisi kirkkaanpunainen mustalla somistettuna kun on Karjalan tyttöjä ja tummat hiukset.

noista Suomen karsintojen stailauksista. Ei oikein istunut ne mustat tiukat trikoot Hannalle ja kun pefan päälle oli vielä viritelty jotain ihme mustaa hörsöä, ou nou. Musta mekkoviritys oli ihan ok, mut se trikoohousuviritys aivan kauhea. Toivottavasti ei mene Euroviisu viritykset liian goottimeiningiksi, ja jotain muuta väriäkin voisi olla kuin ihan sitä pelkkää mustaa aina.

hohhoi, pitääkö aina laittaa joku pellepuku päälle, että saadaan varmasti erikoista ällisteltävää. Eikö juuri yksinkertainen, tumma, Hannan musiikkiin sopiva puku ois passeli. Jotain sellaista mitä nähtiin karsinnoissa, ilman legginsseja ja harsoturnyyria.

Just, kiitos tästä. Tuo kommentti tarkoittaa suomeksi sitä, että Hannalle laitetaan joku ihan järkyttävä riepu jota kaikki suomalaiset häpeää ja ulkomaiset katsovat hämmästyneenä ja karsastaen. Lordin showhun tuo asenne tietenkin sopii, nehän on hirviöitä, mutta nyt puhutaan kauniista naisesta, joka pitäisi myöskin esittää kauniina ja upeana!Prkl, että taas mennään pelleilemään viisuihin, eikä kertakaikkiaan tajuta, että pisteitä pitää saada ihmisiä miellyttämällä eikä nolaamalla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat