Vierailija

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eli riisissä 144 kcal / 100 g, perunassa 74 kcal / 100 g.Kastikkeet lienee suurustettu tärkkelyksellä, jossa on paljon energiaa. Ja kastikkeissa on myös öljyä.Toki kiinalaisissa ruuissa on paljon kasviksia, esim. kastikkeissa.Mutta kuten edellä on todettu, meikäläisellä kiinalaisella ruualle ei ole juurikaan tekemistä aidon, Kiinassa tarjotun ruuan kanssa. Vai voitteko kuvitella, että köyhä kiinalainen söisi valtaisia määriä lihaa jokaisella aterialla?

Mä vedän Painonvartijana hatusta, että tavallisessa annoksessa (ei friteerattu) on noin 1000 kcal jos syö koko lautasen.Kiinalaiset syö kasviskeittoa ja pieniä annoksia. Ei sitä ruokaa mitä meillä saa ravintolassa. Ette tekään syö ravintolaruuankaltaista kotona.

kaikki lihottaa jos syö liikaa, paitsi tietysti jos syö vaan pelkästään vihersalaattia... sitä tuskin kukaan voi syödä niin paljon että lihoo.Ruokaa täytyisi vaan syödä sen antaman energian mukaan.... on selvä että rasvassa keitettyjä eväitä ei voi syödä niin paljon kuin vaikkapa tomaattikeittoa, jos meinaa olla lihomatta

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat