Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Keskusteluissa pitää noudattaa lakia ja hyviä tapoja, kaikkien kunniaa ja yksityisyyden suojaa tulee kunnioittaa.



Toivomme, että keskustelu jatkuu vilkkaana mutta asiallisena.

Kommentit (4)

noudattaneet lakia ja hyviä tapoja, vaan pistäneet päiviltä useita ihmisiä? PItääkö sellaistenkin ihmisten "kunniaa" kunnioittaa (jos nyt murhamiehillä voidaan sanoa olevan sellaista kuin kunnia).?

tämän foorumin tilaa, tämähän on ihan romuna! Että onko tarkoitus tehdä asialle jotain vai onko tämä nyt tämmöinen? Joka päivä tulee mieleen että häivynkö täältä kokonaan ja etsin jonkun toisen paikan, koska tätä takkuilua ei kestä. Olisi kiva tietää onko toivoa paremmasta vai pitääkö tätä opetella sitämään, jos pystyy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

tämän foorumin tilaa, tämähän on ihan romuna!




Mä voin antaa esimerkkivastaukset, jos tää on jotenkin kipeä aihe:



Vastaus a) Foorumin kanssa tuli ongelmia, joita korjataan. Suunnitelmissa on, että foorumi saadaan toimimaan tarkoitetulla tavalla joulukuuhun 2009 mennessä.



Vastaus b) Foorumin ongelmat ovat niin laajoja, ettei niitä pystytä korjaamaan tämänhetkisillä resursseilla. Foorumin toiminta on tällä hetkellä tyydyttävällä tasolla ja toivomme että se on käyttötarkoitukseensa riittävän toimiva. Pahoittelemme häiriöitä.

Voisitte ilmoittaa poliisille, että Pekka-Ericin vanhemmat levittävät poikansa koulumurhia ihannoivia videoita You Tubeen innoittamaan lisää koulumurhaajia. Siellä ne ovatkin potentiaalisten koulumurhaajien yhteisön suuressa suosiossa.



Pekka-Ericin isän kommenteista päätellen motiivina videoiden levittämiseen voisi olla jopa jonkinlainen ylpeys pojan tekeleistä ja siitä, että Pekka-Eric oli niin pohdiskeleva (toisin kuin (isän mukaan) kenties uhrit olivat, koska heidän omaisensa eivät ole lapsiensa videoita nettiin laittaneet)



Pekka-Ericin isä:



"On uhrien omaisilla laittaa you tubeen videoita, mikäli heilllä niitä olisi. Eivät vaan tainneet olla kovin pohdiskelevia heidän lapsensa."



Toisekseen voisitte ilmoittaa poliisille koko ketjun, minne Pekka-Ericin isä on tullut kirjoittamaan, koska katsoisin että se, että Pekka-Ericin isä tulee omalla nimellään nettipalstoille on jonkinlainen hätähuuto. Epäilemättä Pekka-Ericin vanhemmat tarvitsevat apua, mutta tämä ei ole oikea paikka avun etsimiseen. He tarvitsevat ihan ammattiapua.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat