Vierailija

tällä hetkellä painaa se että aina kaikki haukkuu muita ihmisiä, milloin vaatetuksen, milloin asuinpaikan, milloin koulutuksen perusteella. Ja jokaista ihmistä haukutaan ja arvostellaan selän takana olisi hän millainen tahansa. Jotenkin niin naurettavaa touhua, jokainen yrittää korostaa kuinka omat valinnat ovat juuri niitä oikeita ja joku kuitenkin arvostelee selän takana.Masentavaa, miksei ihmisiä hyväksytä sellaisina kuin ovat, silloin ei varmaan olisi sotiakaan.

Kommentit (15)

Miksei ihmiset vaan anna toisten olla ja elä omaa elämäänsä? Mikä siinä on niin vaikeaa? Huomaa, kuinka paha olo nykyään ihmisillä on, ja he purkavat sen muihin ihmisiin. valitettavasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Näin se vain on, oman pahoinvoinnin kestää, mutta toisten hyvinvointia ei millään. Olen miettinyt samaa asiaa ja päättänyt etten tarvitse toisia selkään puukottavia kateilijoita omaan elämääni. Toivottavasti ymmärtäisivät hölmöytensä joskun ja osaisivat katua. Olen onnellinen, osaan ajatella hyvää muista ihmisistä ja olla onnellinen myös muiden puolesta. Aurinkoista kevättä!

Vaikka tuollaiselle pahuudelle on usein " päteviä" taustasyitä, on silti anteeksiantamatonta siirtää niitä omille lapsille. Kuinkahan moni lapsi odottaa taas pelko sisällään vappua? Samaan aikaan kun suuri osa lapsista odottaa sitä silmät kirkkaina ja mielessä iloiset ilmapallot ja kotitekoinen sima...

Useinkin, joskaan ei ehkä haukkuminen tai sellainen, vaan yleensä ihmisten perustavan laatuinen tyhmyys, mikä tietysti näkyy kaikkena ääliömäisenä käytöksenä. Se on uskomatonta, minkälaisiin typeryyksiin voi törmätä.

Ja yksi erityisen käsittämätön ja nimenomaan pahuutta kuvaava ilmiö on tämä ihmiskauppa, jota viime aikoina on nostettu esiin. Jos siitä ei masennu, ei sitten mistään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat