Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Jarmo Björkqvist on tunnustanut tappaneensa vaimonsa " täysin pikaistuksissaan" rajun perheriidan päätteeksi. Elinkautiseen johtavan murhan hän kiistää. (JOHN PALMéN)Edesmennyt Paula Björkqvist oli lupaava kunnallispoliitikko. Hänen piti olla ehdolla eduskuntavaaleissa. Mies on pyytänyt asianajaansa Henry Salevaa äänitorvekseen.- Ulospäin hyvä parisuhde, kaksivuotias lapsi, hän käy töissä, nainen on poliittisella uralla. Kaikki näytti ihanteelliselta. Kun he kävelivät Jämsän kaduilla, kaikki katsoivat ihaillen, Saleva luettelee.- Tämä on Jarmon mukaan varoittava esimerkki, että kaikki ei ole sitä, miltä ulospäin näyttää. Suhteesta pitäisi pitää huolta. Eikä vain ulkoisesti, vaan mitä tapahtuu neljän seinän sisällä.- Se on tässä se opetus. Hän on pohtinut nimenomaan tätä näin.Salevan mukaan Björkqvistin kertomus yön tapahtumista tukee sitä, että kyseessä oli pikaistuksissa tehty tappo.Syyttäjä on vaatinut Björkqvistille elinkautista erityisen raa' alla ja julmalla tavalla tehdystä murhasta.

Sivut

Kommentit (31)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jonkun lehden/huhun mukaanhan hän olisi viimeisillä iskuillaan yrittänyt kaivaa vaimonsa sydäntä rinnasat, ja kirjoittanut jonkun huoneen seinään verellä sanat " rakasta perhettäsi" ...

sairasta!

ja vielä kauheinta se, että se pieni 2-v. tyttö on ollut läsnä kokoajan ja nähnyt kaiken. tuskin kukaan osaa oikeasti tarkasti sanoa miten homma on mennyt, missä huoneessa lapsi ollut jne. ei kai tuo äijäkään voi selkeästi muistaa kaikkea pientä kun on nin keskittynyt vaimonsa teurastamiseen ja silpomiseen.huh huh.

Kyseinen henkilö on syytettynä murhasta ja hänellä on mahdollisuus saada elinkautinen. Ja tottakai - jos hän on vielä " järjissään " (mitä se hänen kohdallaan nyt sitten tarkoittaakaan ! ), yrittää välttää sen.Hän haluaa mieluummin saada syytteen pikaistuksissaan tehdystä taposta, perheriidan päättteenä, koska tuomio on huomattavasti pienempi ja vaikka se olisikin esim. 10 vuotta, niin ensikertalaisena hän ei joudu kärsimään siitä kuin (1/3?) osan. - Ihan järkyttävää. Toivottavasti syyttäjällä on riittävä todistusaineisto.

Oikeudenkäynnissäkin puolusteli itseään ja syytteli surmaamaansa vaimoa. Se kahjohan piti siellä oikein luennon, jota varten oli tehnyt piirtoheitinkaaviot parisuhteen tilan kehittymisestä ja käännekohdista.Vaikka kahjo on kyllä väärä sana, sillä mielentilatutkimushan todisti juuri täyden ymmärryksen. Vaimon sukulaiset kertoivat samassa oikeudenkäynnissä luonnehäiriöstä, pelottavasta väkivaltaisuudesta ja vaimon kontrolloimisesta.

Tosi laskelmoiva niljake koko äijä, sehän nyt oli selvää jo alusta asti että valehteli siitä ettei muka muista mitään. Toivottavasti saa elinkautisen.

Että muistamattomuus on ollut laskelmointia, Jarmo luuli että jos ei muista, ei pystytä tuomitsemaan, mutta nyt asiat menevät toiseen suuntaan. Nyt hän alkaa kertomaan omaa kertomustaa, kun muistamattomuus ei enää pure. Liero äijä!

Tätä samaa viestiä yrittää nyt kertoa julkisuudessa kun onkin todettu, että oli ymmärryksessä teon hetkellä. Ehkä jonkun 1+1 -logiikan avulla voisi päätellä, että muistinmenetystä nyt ei tietenkään koskaan ole ollutkaan, ja tuo perhe -teema on ollut miehen mielessä jo pitkään. Eli ihan hyvin saattoi olla suunniteltu murha, josta kertoo myös se veitsen sijainti jossain olohuoneessa tms. Murha ei tapahtunut keittiössä tietääkseni.

syyn vaimon harteille. Että eihän hän olisi halunnut pitää kulisseja yllä, mutta vaimo halusi. Sairas idiootti koko " mies" !Oikeasti Paula oli kertonut jo monelle miehensä uhkailuista, joten se siitä kulissien ylläpitämisestä!

En edes ymmärrä, mitä ne tuollaisia " viestejä yleisölle" julkaisee, kai tässä nyt on tyhmempikin tajunnut, että heillä oli salassa ongelmia, ja ettei Jarmo Björkqvist ole ihan terve ihminen, vaikkakin täydessä ymmärryksessä käytännössä.Joten älkää nyt todellakaan aloittako mitään ah-niin-syvällistä av-mammojen keskustelua, missä jokainen epäilee naapuriensa avioliittoa kulissiksi ja odottaa jo kauhuissaan tulevaa murhaa.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat