Vierailija

.

Kommentit (30)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

...te naiskyttääjät käytte aina ennen miestä vääntämässä vessaan niin kauheat hajut, että se miesparka pökertyilee ja toimitukset kestävät kauan. Ja kehtaatte vielä epäillä vemputtajaksi! >:o

Tuskin kukaan työpaikan vessaan menee "nautiskelemaan", vaan jos on pakko päästää paineita niin siinä ei kauaa mene.Luultavasti on nolona kun on käynyt pas*alla ja yhteinen vessa, mua ainakin nolottaa ja toivon aina ettei kukaan mene heti mun jälkeen sinne.

Ja te ette olekaan niin pantavan näköisiä kuin luulette? Miksi ihmeessä pitäisi mennä juttelemaan. Mutta jos nyt oikein naisporukalla otatte asian puheeksi niin tule ihmeessä raportoimaan mitä miekkonen vastasi. Mä tahdon ainakin kuulla?

Ja on oletettavaa, että hän on tosiaan voinut kuulla kun älykkäästi ja hienotunteisesti (sarkasmia) siellä joukolla pohditte, että mitä hän siellä vessassa puuhaa. Ja sitten teille vielä maksetaan palkkaa tuosta, ei hyvä ihme sentään. Alhaista kyyläämistä, sietäisi edes hävetä!

Kyllähän se naisellekin on noloa käydä muualla kuin kotona isolla hädällä. Eikä ihme, että muutkin sitä kammoaa kun täytyy oikein kytätä toisen vessatekemisiä. Suoli kun ei aina toimi kovin hyvin vieraissa paikoissa. Antakaa nyt toisen olla ja menkää paskalle, ettei se nouse sinne päähän;)

toinen luulee, että mies käy siellä helpottamassa paineita kun ap työkavereineen ovat niin hehkeitä. Aika julmaa kertoa totuus ja pilata toisen unelmat ummetusjutuilla ja muilla! Hävetkää!Ja juu, kyllä se mies varmasti siellä ihan suoltaan tyhjentää, ainakin kuulostaa siltä. Sorry ap, ikävä tiputtaa sinut haavelinnoista takaisin maan päälle.

Voisit myös lähettää postissa.Luulen että sillä on kakkaongelmia ja nolostuu kun joutuu niin kauan istuskelemaan ennen kuin helpottaa.Jos epäilet että vetää käteen niin pornolehti olis kiva ja anna se kun menee vessaan niin selviytyy sieltä nopeammin ja ei mene kallista työaikaa niin kauan.Terv. Paska- ja seksiterapeutti (väit.)

Eli ongelma tulikin jo otsikossa. ollaan muiden työkavreiden kanssa pantu merkille että miespuolinen kollega käy joka päivä vessassa ja on siellä aina vähintään 15 minuuttia. Yleensä tulee sieltä posket punaisena ulos ja katselee näkikö kukaan. Mua niin oksettaa mennä sinne vessaan, kun mietin, mihin se on ruikkinut! Ja tiedän tämän vemppaamisen faktaksi siksi koska entinen poikaystvääni vemppasi työpaikalla myös. kaveri on aika naisvaltaisessa työpaikassa ja me ollaan nuoria ja nättejä, onko tuo siis ihme. Mutta miten estää tuo? Piätisikö ottaa suoraan puheeksi vai olla välittämättä?


siis mahdolliset ulostusroiskeet (joita varsinkin miehet yleisesti jättävät jälkeensä) ovat hyväksyttäviä, mutta spermapisarat oksettavat? missä piilee logiikka? ja jos tosiaan kävisi ilmi, että mies painii pahemmanpuoleisen ummetus- tai peräpukamaongelman kanssa, ja joutuu siksi viettämän pitkiä toveja saniteettisuojassa, miten tilanne muuttuisi teidän kannalta?jospa keskittyisitte työntekoon kyttäämisen sijaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat