Vierailija

Eli ostimme muutama vuosi sitten puutarhamyymälästä luumupuun, mutta pahasti näyttää kuolleelta nyt puu. Maa on ilmeisesti liian kostea (savimaa).. Pystyisikö puuta vielä elvyttämään mitenkään? Esim. leikkaamalla ja siirtämällä parempaan maahan? Oksissa ei taida yhtään kyllä elonmerkkejä enää olla, pystyssä sentään on..

Kommentit (8)

Kai se nyt on pakko uskoa, et kuollut mikä kuollut.. Ei mitään vihreää näkynyt oksan sisällä, muutaman oksan katkoin, ihan puuta vaan oli..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos kesemmällä näyttää kuolleelta niin leiko varovasti oksaa ja katso onko sisällä vihreää vai onko tosiaan kuollut. Luumupuut leikataan kyllä yleensä syksyllä. mutta jos varovasti kuolleet rapsit pois lehtien puhjettua...

Jos ovat ihan ruskeita ja kuivia, niin puu tuskin siitä enää elpyy.Meillä on mökillä jotain ikivanhoja isoisäni äidin istuttamia luumupuita, jotka olivat myös ihan kuolleen näköisiä. Ei kuitenkaan vielä kaadettu niitä, kun ne olivat sen verran sivussa ettei niistä mitään haittaa ollut kuolleenakaan.Parin vuoden päästä huomattiin, että ne olivat tehneet uutta oksaa hirveästi ja niistä saatiin syksyllä ämpärillinen luumuja. Nyt ne näyttävät taas ihan hyviltä ja vähän saadaan satoa joka vuosi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat