Vierailija

pakasteesta otettuja vadelmia ja kermavaahtoa iisooon kasan. Nam!Olen pudottamassa muutamaa kiloa, eli en ole pysyvä karppaaja. Montaa eri dieettiä olen kokeillut, mutta tämä kyllä vie voiton kaikesta!

Kommentit (15)

Olin juuri poistumassa linjoilta, mutta pitää kommentoida kirjoituksiisi.

Ensinnäkin, minä olen aina liikkunut. Kaikkean jumpasta, salin, laskettelun, tenniksen väliltä.

Toiseksi, tekemäni ruoka on terveellistä: vain tummaa pastaa, pelkästään oliiviöljyä, hyviä raaka-aineita.Minun ongelmani on hirvittävä sokerinhimo. Vedän panttereita kaksin käsin, kun en pysty vastustamaan sokerinhimoani. Näin aamupäivällä menee helposti megapussi - mutta onneksi on karppaus, joka pystyy tyydyttämään sokerinhimoni. Siihen ei mikään muu pysty.Eli tiedoksi vitoselle: karppaus on ainoa, todellakin ainoa tapa maan päällä päästä eroon sokeririippuvuudesta. Ensimmäisen kerran, kun minä karppasin, niin käteni tärisivät sokerin puutteesta ensimmäisen vuorokauden. Niin riippuvainen olin.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kohta joku parantumattomasti sokerinhimoinen tulee tähän ketjuun valittamaan, että karppaus on vaarallista, ei toimi ja on vain tyhmien heikkouskoisten junttien touhua.
Suosittu Atkinsin dieetti on todettu uudessa tutkimuksessa terveydelle vaaralliseksi. Laajan ruotsalaistutkimuksen mukaan Atkinsin dieetti ja muut samantapaiseen ruokavalioon perustuvat laihdutuskeinot lisäävät ennenaikaisen kuoleman vaaraa.Suuren ruotsalaistutkimuksen mukaan runsas proteiinin syöminen ja hiilihydraattien välttely auttaa kyllä painon pudotuksessa, mutta on samalla laihduttajalle vaarallinen.- Tällaisella ruokavaliolla on ikäviä pitkäaikaisvaikutuksia, joita ei aiemmin ole tunnettu, tutkimusta johtanut professori Hans-Olov Adami Harvardin yliopistosta muotoilee kuolemanriskin.Yhdysvaltalaisen Harvardin yliopiston ja ruotsalaisen Karoliinisen instituutin yhteistutkimuksen mukaan ennenaikaisen kuoleman vaara on sitä suurempi, mitä enemmän päivittäisistä kaloreista tulee valkuaisaineista ja mitä vähemmän hiilihydraateista. Etenkin pihvien runsas syöminen ja perunan sekä pastan välttely käy erityisesti sydämen päälle.- Laihtumista varmemmin Atkinsin dieetistä seuraa kohonnut sydän- ja verisuonitautien riski, sanoo professori Stefan Rössner Karoliinisesta instituutista.Tutkimuksessa seurattiin toistakymmentä vuotta yli 40 000 naista, jotka seurannan alkaessa olivat 30 - 49 - vuotiaita. Tutkijat valitsivat kohteekseen nimenomaan alle viisikymppiset naiset, koska siinä joukossa laihdutusinto on suurin.Tämäntyyppisen ruokavalion vaikutuksia on tutkittu toistaiseksi vain vähän, ja lisää tutkimustietoa kaivataan vielä tulosten varmentamiseksi.Ruotsalaisasiantuntijoiden mukaan paras painonhallintakeino on joka tapauksessa edelleen se vanha tuttu: vähemmän ruokaa ja enemmän liikuntaa.YLE UutisetTutkimuksen tiivistelmä Journal of Internal Medicinessaniin, en minäkään kyllä tiedä, onko tämä kerman syöminen pidemmän päälle niin kovin terveellistä.... Viikossa on mennyt litra kuohukermaa (kaiken muun ohella) - ja paino tippunut 800 g. Ei ymmärrä tämä tyhmä pää, logiikka on aivan omituinen...Tämä on kolmas kerta kun karppaan kuukauden päivät. Ja joka kerta on ne kiristävät housut mahtuneet hyvin jalkaan. Tulkoon vain joku valittamaan.

mä sekoitan kermavaahtoa, rahkaa ja marjoja, makeutusainetta laitan myös - ja tosi on että tuo makeanhimo lähtee karppaamalla, ainakin minulla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat