Vierailija

Kakasta voi seurata terveyden tilaansa.

Kommentit (37)

Syön rautatabletteja anemiaan, siitä väri.

Mutta muuten suoleni toimii kiitettävän varmasti, oikeastaan joka aamu.

Ja koostumus on yleensä yksi pötkö, joka liukkaasti sujahtaa pönttöön.

Diagnoosi Borgå?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ulosteesta tulee sellainen pomppiva vaahtokumipallo. Vähän niinkuin vaahtokarkki rakenteeltaan, mutta painavampi. Vaikeampaa tällaisesta kakasta saada irroitettua edustavaa näytettä. Olkaa ystävällisiä ja kakkikaa tasaisia tumman tai keskivaaleanruskeita pötkyjä. Ei liian kuivia sittenkään (ne papanat!!). Älkääkä tunkeko koko purkkia täyteen, vaan kikkare purkin lusikkaan riittää kiitos ja ripulia loraus.

on kiltti ja kuuliainen.

Pistää päänsä ulos tarvittaessa, ei loiskahda, eikä tuoksu.

On kiinteä ja ihanainen pötkyläinen.

Väriltään ruskeaa.

Ihminen ei ole selvästikään sinut itsensä kanssa jos kakka-asioista puhuminen ahdistaa. Ulostaminen on yhtä luonnollista kuin syöminenkin. Sitten kun kärsii kakkavaivoista, ymmärtää kyllä.

Normaali kakka ei sotke lainkaan. Ei pitäisi periaatteessa tarvita paperia lainkaan. Ihannetila olisi että suoli toimisi kerran aamulla ja kerran illalla niin elimistö tyhjentyisi säännöllisesti.

Onhan se nyt eri näköistä, jos on vetänyt jotain tulista tex-mexiä kuin vaikka kilon luumuja. Ei siitä mitään syöpää voi diagnosoida!

ruokavalion täysremontti.Yleisimpiä oireita ovat: Valtava kaasunmuodostus, karmean hajuiset pierut, järkyttävälle haiseva uloste, löysät/ripulimaiset ulosteet, " vaahtomainen" uloste, veden pinnalla kelluva kaasua täynnä oleva uloste, voimakkaan värinen ja hajuinen virtsa, mielialan lasku, keskittymiskyvyn puute, ärtyisyys, aikaansaamattomuus.

Tummuus kertoo sen että saatko tarpeeksi proteiineja. Jos kakkasi on vaaleaa, niin lisää proteiineja ruokaasi.

Kai ymmärrät että jotain on vialla jos ruoka ei sula elimistössäsi. Ruoka pitäisi jauhaa suussa niin hienoksi että elimistösi pystyy sen käyttämään kunnolla hyväksi. Ei siellä suolistossa ole hampaita millä jauhaa.

n kasvanut iso joukko sieniä (hiivat) tai mädättäjäbakteereita.Ruoka ei sula kunnolla, vaan valuu osittain sulamattomana suoleen. Suolessa oleva bakteerikanta rupeaa mädättämään sulamatonta ruokaa muodostaen samalla runsaasti kaasua (mm. rikkivetyjä) ja oheistuotteena erilaisia myrkyllisiä yhdisteitä. Tämä mätänemisprosessi ja sen oheistuotteet ärsyttävät suolta.Seurauksena on monesti suolen seinämän ärsytyksestä johtuva laktoosi-intoleranssi, myöhemmin keliakian kaltaisia oireita viljatuotteille ja ongelman jatkuessa ja bakteerien saadessa jyllätä rauhassa alkaa tilanne riistäytyä käsistä. Silloin ravinnon mukana tulevat sokerit ruokkivat hiivoja ja bakteereita aiheuttaen runsasta kaasunmuodostusta, joka puolestaan turvottaa mahaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat